Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

23 Ιουνίου 2010

Ο "Βγενό" στην γύρα ο Πατέρας στην Ελβετία

Aπό το πρωί της Τετάρτης, παράλληλα με την επιστολή που έστειλε ο στον Τζίγγερ με την οποία ζητά να μάθει πόσα χρήματα θέλει για να πουλήσει τον Παναθηναϊκό, ο Ανδρέας Βγενόπουλος βγήκε στην γύρα και ζητά χρήματα για να μπορέσει να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Ο «Βγενό» μιλά με επιχειρηματίες και τους λέει να μπουν μικρομέτοχοι στον Παναθηναϊκό με ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ και προσπαθεί να μαζέψει όσους περισσότερους μπορεί. Το ποσό δεν είναι δεσμευτικό, λέει. Δηλαδή, όποιος θέλει μπορεί να δώσει και περισσότερα.

Στόχος του Α. Βγενόπουλου είναι να συμπληρώσει το δικό του ποσοστό που έχει στην ΠΑΕ και να φτάσει το 51% και να γίνει ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού και όλο το υπόλοιπο από το πακέτο του να το πάρουν διάφοροι μικρομέτοχοι. Γι’ αυτό συνεχίζει να μιλά για πολυμετοχικό Παναθηναϊκό.

Ο τρόπος με τον οποίο ενεργεί στον Παναθηναϊκό είναι εντελώς διαφορετικός σε σχέση με τον τρόπο που ενεργούσε στις μπίζνες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Α. Βγενόπουλος είναι ο επιχειρηματίες που αγόρασε μέρος του ΟΤΕ, την Ολυμπιακή, νοσοκομεία, την ΔΕΛΤΑ, δηλαδή, κολοσσούς, αλλά για τον Παναθηναϊκό κινείται διαφορετικά.

Η οικονομική πιάτσα λέει ότι κάνει τα πάντα για να πάρει τον Παναθηναϊκό, διότι είναι στριμωγμένος από την Κυβέρνηση σε πολλά θέματα την παρούσα στιγμή και πως βάζει και προσπαθεί να βάλει και άλλους στο… κόλπο με πρόσχημα την πολυμετοχικότητα, διότι δεν έχει την απαιτούμενη ρευστότητα που χρειάζεται.


(balla)