Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

25 Ιουνίου 2010

Άλαν και Ροντρίγκεζ θέλει ο Φρέιτας


Μπορεί επίσημα να μην έχει ανακοινωθεί η πρόσληψη του Κάρλος Φρέιτας από τον Παναθηναϊκό (σ.σ. αυτό θα γίνει σήμερα), όμως, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο νέος τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» έχει ήδη εντοπίσει τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους.

Δημοσίευμα της “Correio do Minho” αναφέρει ότι ο Φρέιτας θέλει να πάρει στον Παναθηναϊκό τους Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ και Άλαν (φωτ.), τους οποίους γνωρίζει από την Μπράγκα. Ο πρώτος είναι 26χρονος Περουβιανός, αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και έχει φορέσει 31 φορές τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Όσον αφορά στον Άλαν Οσόριο Ντα Κόστα Σίλβα, όπως είναι το πλήρες όνομα του έτερου παίκτη που θέλει να φέρει στο «τριφύλλι» ο Κάρλος Φρέιτας, είναι 30 ετών, Βραζιλιάνος και αν αποκτηθεί θα έχει τον ρόλο του αντι-Σαλπιγγίδη. Το θετικό είναι ότι ο Άλαν είναι κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου, όμως, το αρνητικό είναι ότι και οι δύο παίκτες έχουν συμβόλαιο με την Μπράγκα μέχρι το καλοκαίρι του 2011.

Ωστόσο, η ομάδα-έκπληξη του πορτογαλικού πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε, δεν έχει κανένα πρόβλημα στο να παραχωρήσει και τους δύο παίκτες. Μάλιστα, όπως τονίζει και το δημοσίευμα της “Correio do Minho”, εάν ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει τον Άλαν, θα πρέπει να βιαστεί, καθώς ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι κοντά σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Αντιθέτως, δεν φαίνεται να υπάρχει λόγος για βιασύνη στην περίπτωση του Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ, για τον οποίο δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια πρόταση από άλλη ομάδα.