Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Ιουνίου 2010

Μετά το ΔΣ ο «εκλεκτός»

Ενα από τα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος στη συνάντηση κορυφής των μετόχων του Παναθηναϊκού θα είναι και αυτό του νέου τεχνικού διευθυντή. Ο Κάρλος Φρέιτας εξακολουθεί να έχει ένα σημαντικό προβάδισμα για τη θέση, αφού υπάρχουν πολλά πρόσωπα εντός της «πράσινης» ΠΑΕ που θεωρούν πως τα χαρακτηριστικά του και η φιλοσοφία του ταιριάζουν περισσότερο με αυτό που ψάχνει η ομάδα για τη συγκεκριμένη θέση.

Η πλευρά των υπολοίπων μετόχων (συμπεριλαμβανομένης και του Πατέρα) δεν είναι αρνητική με την περίπτωση του Πορτογάλου πρώην τεχνικού διευθυντή της Μπράγκα, ωστόσο έχει εκφράσει εδώ και καιρό την άποψη να γίνει ένας δεύτερος κύκλος επαφών -εν Αθήναι- όλων των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής τόσο με τον Φρέιτας όσο και με τον έτερο υποψήφιο Τζιανλούκα Νάνι. Ούτως ώστε να έχουν άπαντες ξεκάθαρη εικόνα και άποψη για τους δύο υποψηφίους και να γίνει στο τέλος η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ο Νάνι, σύμφωνα με τους Ιταλούς, εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τη θέση («παγώνοντας» προς το παρόν τις επαφές του με τις Λάτσιο, Νάπολι και Μπλάκμπερν που τον έχουν προσεγγίσει) και περιμένει να κληθεί για να έρθει στην Ελλάδα, ενώ από τη στιγμή που και ο Φρέιτας δεν δεσμεύεται πλέον με συμβόλαιο με την Μπράγκα, θα είναι πολύ πιο εύκολο για τον ίδιο να έρθει στην Αθήνα και να μιλήσει από κοντά με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Αν το ραντεβού κορυφής ανάμεσα στους μετόχους βγάλει συμφωνία ανάμεσα σε Τζίγγερ και Πατέρα, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως μετά το ΔΣ της Τετάρτης ο Παναθηναϊκός θα καλέσει και τους δύο υποψηφίους για να μιλήσουν εκ του σύνεγγυς με τον σύλλογο, προκειμένου να προκύψει ο τελικός «νικητής». Σε αντίθετη περίπτωση οι «πράσινοι» θα «ενεργοποιήσουν» μετά το νέο ΔΣ την καταρχήν συμφωνία που φέρεται να υπάρχει εδώ και καιρό με τον Κάρλος Φρέιτας