Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

23 Ιουνίου 2010

Αύριο η πρόταση Βγενόπουλου

Ενώ μέχρι το βράδυ της Τρίτης ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν το μείζον θέμα της «πράσινης» επικαιρότητας, την Τετάρτη προέκυψε ζήτημα ιδιοκτησίας.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος αιφνιδιάζοντας τους πάντες έκανε γνωστή την πρόθεσή του να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ, αλλά και το προπονητικό κέντρο της Παιανίας από την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Πρόθεσή του να γίνει «αφεντικό» του συλλόγου και εν συνεχεία να ορίσει πρόεδρο άνευ όρων τον Νικόλα Πατέρα! Παράλληλα ζήτησε την αποτίμηση της ΠΑΕ από ορκωτούς λογιστές του ιδίου και του Γιάννη Βαρδινογιάννη, προφανώς επειδή δεν συμφωνεί με το ποσό που εκτίμησε ότι η «Delloite» ότι ανέρχεται η αξία της ομάδας.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης απάντησε λίγες ώρες αργότερα και σε αντίθεση με ό,τι θα περίμεναν πολλοί, έδειξε διαλλακτικός. Ο «Τζίγκερ» δέχτηκε να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον «Mr MIG», ζητώντας ωστόσο να του καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (στις 16:00), ενώ κατέστησε σαφές πως δεν πρόκειται να πωλήσει τις εγκαταστάσεις της Παιανίας, αλλά θα τη διαθέσει δωρεάν για δύο χρόνια σε περίπτωση συμφωνίας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος αναμένεται να γνωστοποιήσει την Πέμπτη τις θέσεις του στην απάντηση του «Τζίγκερ». Η πλευρά του «Mr MIG» φέρεται να έχει κάποιες ενστάσεις όσον αφορά στις θέσεις Βαρδινογιάννη. Αυτές αφορούν τη μικρή προθεσμία, το ποσό που αποτιμάται η ΠΑΕ, αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι μετά το πέρας των δύο ετών «δανεισμού» της Παιανίας.

«Τρέχουν» τα μεταγραφικά

Στο μεταξύ, η πρόσληψη του Κάρλος Φρέιτας στη θέση του τεχνικού διευθυντή ήταν η σημαντικότερη απόφαση του ΔΣ της Τετάρτης, αφού όπως αναμενόταν δεν υπήρξε εξέλιξη στην… αναζήτηση προέδρου. Ο Πορτογάλος αναμένεται στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον Νίκο Νιόπλια και να κινητοποιηθούν οι διαδικασίες για τη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού. Η απόκτηση στόπερ, δεξιού χαφ και κεντρικού μέσου αποτελούν προτεραιότητα, χωρίς να αποκλείεται και μία προσθήκη επιθετικού. Το μπάτζετ και οι μεταγραφικές ανάγκες θα τροποποιηθούν αναλόγως σε περίπτωση πώλησης παικτών, βασικών ή αυτών που είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση.

(sportfm)