Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

24 Ιουνίου 2010

Πατέρας: «Απαράδεκτο ύφος»

Η... φαρσοκωμωδία στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται και δεν έχει τελειωμό, με τελευταίο επεισόδιο την βραδινή δήλωση του Νικόλα Πατέρα κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη και υπέρ του Ανδρέα Βγενόπουλου, τον οποίο είχε στήσει στον τοίχο προτύτερα ο μεγαλομέτοχος με επιστολή του, που απαντούσε σε εκείνη του Mr MIG από το μεσημέρι...



Η Πέμπτη (24/6) ήταν μια μέρα κατά την οποία Τζίγκερ και Βγενόπουλος αντάλλαξαν επιστολές, ενώ στο παιχνίδι μπήκε τελευταίος και ο Πατέρας, ο οποίος τάχθηκε υπέρ του Βγενό και επιτέθηκε στον Βαρδινογιάννη.

Την αρχή έκανε το μεσημέρι ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος ουσιαστικά απέσυρε την πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της πράσινης ΠΑΕ, επικαλούμενος ως σημαντικότερο λόγο το τελεσίγραφο 48ωρών του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Την σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο Τζίγκερ, που επιτέθηκε στον Mr MIG με εκφράσεις του στυλ "αναξιόπιστος συνομιλητής", "απρόθυμος αγοραστής" και "με το να τάζεις δεν φτωχαίνεις!", ενώ έριξε σπόντες και για άλλους μετόχους λέγοντας "ο κόσμος έχει αρχίσει να καταλαβαίνει το παιχνίδι που παίζετε".

Μπορεί ο Ανδρέας Βγενόπουλος να μην απάντησε επίσημα, γιατί μέσω διαρροών εκφράστηκε η δυσφορία του, στην τελευταία επιστολή του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ωστόσο, η απάντηση ήρθε διά μέσω... Νικόλα Πατέρα, ο οποίος στέκεται στο πλευρό του Mr MIG, όπως άλλωστε το ίδιο έκανε και ο Βγενό, όλο αυτό το διάστημα...

Πατέρας: Απαράδεκτος και καταδικαστέος
Το ύφος της επιστολής του Τζίγκερ, δεν άρεσε στον πρώην πρόεδρο, ο οποίος με δήλωσή του στάθηκε στο πλευρό του Ανδρέα Βγενόπουλου, λέγοντας πως είναι "απαράδεκτος και καταδικαστέος".

Ειδικά η φράση "ο κόσμος καταλαβαίνει τι παιχνίδια παίζετε", που υπάρχει στην επιστολή του μεγαλομετόχου εκνεύρισε τον Πατέρα, ο οποίος προχώρησε σε δήλωση στήριξης στον Βγενόπουλο.

"Ο τόνος της επιστολής του κ. Βαρδινογιάννη και ο τρόπος που απευθύνεται έτσι σε ανθρώπους που έβαλαν 65 εκατ. ευρω για την ενίσχυση της ομάδας πριν δύο χρόνια, είναι απαράδεκτος και θα πρέπει όλοι να την καταδικάσουν", ήταν χαρακτηριστικά η δήλωση του Πατέρα...

Οπως γίνεται αντιληπτό τα επεισόδια του... σίριαλ δεν έχουν τελειωμό στον Παναθηναϊκό!

(sport)