Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Οκτωβρίου 2015

Ανάσες για τους... ταξιδιώτες



Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν (επιτέλους) στη βάση τους και πήραν ρεπό από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, ενόψει των εντατικών… μαθημάτων που θα γίνουν για το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» τη Δευτέρα (5/10) επέστρεψαν στην Αθήνα, μετά την 10ήμερη περιπλάνησή τους σε Κίνα και Μόσχα για φιλικά προετοιμασίας και η κούρασή τους ήταν εμφανής. Γι” αυτό και ο Σέρβος προπονητής των κυπελλούχων τους έδωσε… ελεύθερο για την υπόλοιπη μέρα, πριν τους «ξεζουμίσει» ενόψει του ντέρμπι.

Ο προημιτελικός Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, που ανοίγει την αυλαία των επίσημων αγώνων διεξάγεται την Πέμπτη (8/10, 21:00) στο ΣΕΦ και ο Τζόρτζεβιτς θέλει να δει τους παίκτες του στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, έχοντας ως… παράδειγμα προς μίμηση την πολύ καλή εμφάνιση με την ΤΣΣΚΑ στον τελικό του Gomelsky Cup.

Ενας εκ των «πράσινων» που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στη Μόσχα ήταν ο Τζέιμς Φελντέιν, ο οποίος ανακουφίστηκε με την επιστροφή στην Ελλάδα και το εξέφρασε μέσω του λογαριασμού του στο instagram, επισημαίνοντας για την εμφάνιση της ομάδας με την ΤΣΣΚΑ πως «ήταν μια σκληρή ήττα, αλλά μεγαλώσαμε ως ομάδα… Επιτέλους πίσω στην Ελλάδα μετά από δέκα μέρες σε Κίνα και Ρωσία».