Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Ιουνίου 2015

"Δύσκολο, αλλά..."

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχασε από λεπτομέρειες στον δεύτερο τελικό με τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε ότι οι «πράσινοι» οφείλουν να ανασυνταχθούν.



Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του «τριφυλλιού» στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Κέρδισε δίκαια. Όσον αφορά εμάς, θεωρώ ότι οι παίκτες κατέβηκαν, έδωσαν την ψυχή τους, έπαιξαν σκληρά για 40’ και δεν τα παράτησαν. Κάποιες λεπτομέρειες ίσως λόγω συγκέντρωσης ή κούρασης, δεν μας άφησαν να πάρουμε αυτή τη νίκη. Αναφορικά με την τακτική κάποια πράγματα τα καταφέραμε κάποια όχι. Θέλαμε να τρέξουμε παραπάνω και δεν τα καταφέραμε. Οφείλουμε παρά το 2-0 πρώτα για τον Παναθηναϊκό και μετά για εμάς, να είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά το πρωτάθλημα δεν τελειώνει με δύο νίκες».

Από την πλευρά των παικτών του Παναθηναϊκού ο ΝτεΜάρκους Νέλσον είπε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα. Σ’ ένα μεγάλο βαθμό έγινε ό,τι και στο πρώτο παιχνίδι. Κάναμε ό,τι έπρεπε, χάσαμε όμως πολλές διεκδικήσουμε φάσεις και τις 50-50, αλλά και πολλά ριμπάουντ. Είναι 2-0 υπέρ τους και θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα πρέπει να παλέψουμε εκεί για να πάρουμε τη νίκη».