Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Ιανουαρίου 2015

Ο "Τσόριιιι... Άουτ;" ξαναχτύπησε! (vid)


Τον θυμάστε τον τύπο που περιέγραψε το περσινό ντέρμπι στο Καραϊσκάκη για λογαριασμό του Ολυμπιακού ραδιοφώνου;
Όχι, δεν μιλάμε για το γνωστό γαυροραδιόφωνο των ερτζιανών, το οποίο έχει βρει εσχάτως κι άλλους μιμητές με δήθεν αντικειμενικές «μάσκες», αλλά για το διαδικτυακό ραδιόφωνο της ΠΑΕ του Λιμανιού.

Έλα μωρέ... Γι' αυτόν που έκανε την απολαυστική μετάδοση της τριάρας λέμε. Με τις επικές ατάκες περί «όσκαρ ανατροπής», «Τσόριιιι... Άουτ;» κτλ κτλ. Σίγουρα θα τον θυμάστε και αν δεν τον θυμάστε δείτε και το σχετικό βίντεο για να σας τονωθεί η μνήμη και να φτιαχτείτε βλέποντας το πάρτι του Παναθηναϊκού εκεί μέσα.

 

Αυτός λοιπόν ο τύπος είναι δημοσιογράφος και μάλιστα αρθρογραφεί σε γνωστή ιστοσελίδα. Τελευταίο του χτύπημα ήταν ένα κομμάτι με τίτλο: «Όταν ο Ιβάνοβιτς "ζητούσε" αγώνα στα χαρτιά» και είχε ως αφορμή τη χθεσινή δήλωση του Μαυροβούνιου κόουτς ότι: «Εγώ ξέρω μόνο να κερδίζω στο παρκέ». Σε αυτό αναφέρεται σε έναν αγώνα του 2001 όταν η ΑΕΚ υποδεχόταν στο ΟΑΚΑ την Ταού του νυν προπονητή του Παναθηναϊκού και κέρδισε με καλάθι του Ντικούδη 4 δεύτερα μετά το τέλος του αγώνα. Ναι, καλά διαβάσατε... Το καλάθι μπήκε 4 δευτερόλεπτα μετά το φινάλε!

Τελικά, ο κομισάριος αποφάσισε την επανάληψη του αγώνα και η αδικία αποκαταστάθηκε. Με αυτό το άρθρο, λοιπόν, ο συγκεκριμένοι δημοσιογράφος θέλει να βλάψει την εικόνα του Ιβάνοβιτς και να πει στον κόσμο ότι διεκδίκησε αγώνα στα χαρτιά και όχι στο παρκέ. Μόνο που είναι πέρα για πέρα «Γκεμπελίστικο», μέθοδος γνωστή εκεί στον Πειραιά.

Ουσιαστικά ο Ιβάνοβιτς είχε κερδίσει εκείνο το παιχνίδι αφού όταν ο πραγματικός χρόνος ολοκληρώθηκε η ομάδα του νικούσε με έναν πόντο. Επειδή η γραμματεία... ξέχασε να το λήξει, πρόλαβε να βάλει καλάθι ο Ντικούδης. Ωστόσο εκεί η αδικία αποκαταστάθηκε. Όπως συμβαίνει πάντοτε. Όπως πρέπει να συμβεί και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε στο παρκέ την πρόκρισή του στον ημιτελικό του Κυπέλλου και πρέπει να δικαιωθεί. Κάπως, κάπου, κάποτε όλες οι αδικίες αποκαθίστανται...

Propaganda Stop