Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Ιανουαρίου 2015

Ανατροπή με Πέτριτς!


Υπέρ της ανανέωσης συμβολαίου του Κροάτη «ψηφίζουν» στον Παναθηναϊκό εξετάζοντας τα δεδομένα της υπόθεσης για την παραμονή του 34χρονου επιθετικού και την επόμενη σεζόν!
Τον Οκτώβριο στο Τριφύλλι υπήρχε δυσαρέσκεια για τον Μλάντεν Πέτριτς και είχε συζητηθεί το ενδεχόμενο να λυθεί πρόωρα η συνεργασία των δύο πλευρών από τον Ιανουάριο. Όμως ο Κροάτης ανέτρεψε τα δεδομένα με την παρουσία του στο γήπεδο τους τελευταίους μήνες. Ήδη στον Παναθηναϊκό προσανατολίζονται να προχωρήσουν σε συζητήσεις με τον Κροάτη για ανανέωση του συμβολαίου του.

Δεν βιάζονται βέβαια γιατί γνωρίζουν ότι αυτή τη στιγμή δεν συντρέχει λόγος να συμβεί κάτι τέτοιο. Όμως εάν έπρεπε να ληφθεί τώρα η απόφαση, αυτή θα ήταν να παραμείνει ο Πέτριτς.

Χρειάζεται βέβαια να συμβεί κάτι βασικό. Να ρίξει το κασέ του ο Κροάτης. Και να το ρίξει πολύ. Να πάρει ένα μεσαίο συμβόλαιο για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού, το οποίο κινείται περί τα 200.000 ευρώ.

Δεδομένα ο Πέτριτς βλέπει με πολύ θετικό μάτι την παραμονή του, αφού στην Ελλάδα αισθάνεται πολύ οικεία λόγω της συζύγου του Δέσποινας, ενώ αναγνωρίζει ότι χάρη και στους ανθρώπους του Τριφυλλιού κάνει φέτος μια αρκετά καλή σεζόν και μάλιστα μια «γεμάτη» χρονιά με πολλές συμμετοχές και ελάχιστες απουσίες.