Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Ιανουαρίου 2015

Παράταση ζωής στον ΟΦΗ


Εξακολουθεί να βρίσκεται στον αέρα ο αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό. Η τύχη της διεξαγωγής της αναμέτρησης που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη στις 17:15 θα κριθεί αύριο στις 12:00.

Η Σουπερ Λιγκ αποφάσισε να δώσει προθεσμία στους Κρητικούς να αποσύρουν την προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια και παράλληλα να έρθουν σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές στους οποίους οφείλονται χρήματα αλλιώς ο αγώνα στο Αγρίνιο δεν θα διεξαχθεί.

Ο ΟΦΗ έχει έρθει σε συμφωνία με τους 9 από τους 12 ποδοσφαιριστές και αν μέχρι αύριο έχει διακανονίσει και τις οφειλές με τους υπόλοιπους 3 και φέρει στη Λίγκα χαρτί που να το επιβεβαιώνει τότε το ματς θα διεξαχθεί κανονικά.

Για να δοθεί στον ΟΦΗ αυτή η προθεσμία, χρειάστηκε ο πρόεδρος Ανδρέας Μανουσάκης, να υπογράψει ενώπιον του ΔΣ της λίγκας, την παραίτηση της ΠΑΕ από κάθε προσωρινή διαταγή που έχει κερδίσει και με την οποία προστατεύεται από τους πιστωτές της, να δεσμευθεί ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει άλλο ένδικο μέσο εναντίον της Σούπερ Λιγκ στο μέλλον, αλλά και ότι δεν πρόκειται να αιτηθεί άλλη προσωρινή διαταγή για να προστατευθεί μελλοντικά από τους πιστωτές.

Η απόφαση για παράταση βγήκε με συντριπτική πλειοψηφία 13-3, μειοψήφησαν ο Παναθηναϊκός, η Ξάνθη και ο Παναιτωλικός.

Οι Κρητικοί έχουν ξεκινήσει αγώνα δρόμου ώστε να βρεθούν 126.000 ευρώ, για να καταβληθούν μέχρι αύριο στους ποδοσφαιριστές (Ταυλαρίδη, Γεωργίου, Ρόβα), με τον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ, Βασίλης Κατσίκης, να τονίζει ότι με την καταβολή ενός μικρού ποσού και την εκχώρηση κάποιων εσόδων μπορεί να διευθετηθεί η οφειλή.

Σε περίπτωση που δεν συμφωνήσει με τους ποδοσφαιριστές, τότε ο ορισμός του αγώνα θα ανακληθεί, ο ΟΦΗ θα χάσει το ματς στα χαρτιά και θα του αφαιρεθούν και βαθμοί.

Όσον αφορά τον Πανιώνιο για τον οποίο ισχύει η ίδια απόφαση, δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί η ομάδα της Νέας Σμύρνης ήρθε σε διακανονισμό με τους παίκτες και απέσυρε την προσφυγή στον πτωχευτικό κώδικα ως προς αυτούς.