Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Ιανουαρίου 2015

Αυτός είναι ο Χρήστος Δώνης!


Ο Χρήστος Δώνης θα φοράει την φανέλα του Παναθηναϊκού μέχρι το 2018 και το Newspao.gr σας παρουσιάζει τα εξωαγωνιστικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεται για αυτόν.
Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι μέχρι το 2018 ο Χρήστος Δώνης. Ο 20χρονος μέσος την Πέμπτη έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, «κλείνοντας» έτσι ακόμη πιο εκκρεμότητα που υπήρχε στο «τριφύλλι». Επειδή όλα όσα μπορεί να κάνει εντός του αγωνιστικού χώρου τα γνωρίζεται, το Newspao.gr σας παρουσιάζει την εξωαγωνιστική... ταυτότητά του.

ΟΜΑΔΑ: Μεγαλωμένος στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού δεν θα μπορούσε να υποστηρίζει άλλη ομάδα. Κάτι που έχει αναγνωρίσει και ο ίδιος, λέγοντας: «Σίγουρα η αδυναμία μου στον Παναθηναϊκό δεν κρύβεται. Πάντα ήμουν και θα είμαι Παναθηναϊκός», συμπληρώνοντας όμως οτι υποστηρίζει και τις εκάστοτε ομάδες που προπονεί ο πατέρας του.

ΙΝΔΑΛΜΑ: Μπορεί να μην τον έχει δει live να αγωνίζεται, αλλά ως ποδοσφαιρικό ίνδαλμα έχει τον πατέρα του, Γιώργο Δώνη. Όχι από ποδοσφαιρικής πλευράς, αλλά λόγω χαρακτήρα και της οικογενειακής σχέσης που έχουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: Στην ερώτηση «αν δεν ήσουν αυτό που είσαι, τί θα ήθελες να είσαι», η απάντηση που δίνει δεν είναι ξεκάθαρη... Παραδέχεται όμως οτι από τη στιγμή που έχει σπουδάσει οικονομικά, θα είχε σίγουρα σχέση με αυτό.

ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ: Να πάει και να μετακομίσει στο Λονδίνο. Όχι απλά για ένα συγκεκριμένο διάστημα, αλλά για μόνιμη εγκατάσταση.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: Η μεγάλη του αγάπη είναι οι Porsche και όπως έχει πει «μία 911 θα ήταν ότι πρέπει».

ΜΟΥΣΙΚΗ: Λάτρης της ελληνικής λαϊκής σκηνής, τις περισσότερες φορές ακούει Βασίλη Καρρά.

ΦΑΓΗΤΟ: Το αγαπημένο του είναι το Chicken Fingers από τα Fridays.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ: Ο αγαπημένος του ελληνικός καλοκαιρινός προορισμός είναι η Χαλκιδική. Όσο τον χειμωνιάτικο; Η Αγγλία.

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΩΡΕΣ: Όταν έχει προηγηθεί προπόνηση και υπάρχει κούραση, κάθεται σπίτι... Σε διαφορετική περίπτωση με τους κολλητούς του από την ομάδα για καφέ.

ΚΟΛΛΗΜΑ: Το Playstation και ειδικά το FIFA, στο οποίο θεωρείτε master του είδους.

ΕΙΝΑΙ: Ήρεμος, «κλειστός», «σπιτόγατος», δίκαιος και εκλεκτικός. Αυτοί είναι οι 5 χαρακτηρισμοί που έχει αποδώσει στον εαυτό του σε ένα ματς πρόγκραμ του Παναθηναϊκού.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ: «Είναι ακόμα στην αρχή όμως. Έχει πολλά να δώσει», έχει πει για αυτόν ο Γιώργος Δώνης.

Πηγή: Gazzetta