Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Ιανουαρίου 2015

Τα... διλήμματα του Αναστασίου ενόψει Ξάνθης


Την πρώτη -ίσως και τελευταία- δοκιμή ενδεκάδας για το κρίσιμο παιχνίδι Κυπέλλου με την Ξάνθη την Πέμπτη έκανε ο Γιάννης Αναστασίου στην προπόνηση της Τρίτης.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι έχει ακόμα κάποια διλήμματα και αυτά αφορούν τρεις θέσεις.

Η πρώτη έχει να κάνει με το μόνιμο πρόβλημα της σεζόν, αυτό στο δεξιό άκρο της άμυνας. Εκεί όπου φανερά πια δεν υπάρχει ικανοποίηση από τις επιδόσεις του Χρήστου Μπούρμπου και αναζητούνται άλλες επιλογές. Στη δοκιμή της Τρίτης ο Αναστασίου τοποθέτησε εναλλάξ τους Μπούρμπο, Τριανταφυλλόπουλο στη θέση, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί η επιλογή του Κάρλος Ζέκα (όπως έχει συμβεί στα τελευταία τρία ματς είτε στο αρχικό σχήμα είτε ως εσωτερική μετακίνηση κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης).

Η δεύτερη αφορά τον αμυντικό χαφ. Δοκίμασε στην προπόνηση τον Ντέιβιντ Μέντες αλλά επειδή δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τον Ολλανδό, σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Χρήστο Δώνη. Υπάρχει πάντα και η επιλογή του Τάσου Λαγού, ο οποίος επίσης φαίνεται να διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος.

Η τρίτη θέση αφορά τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Μάρκους Μπεργκ στην επίθεση στο 4-4-2 που σκέφτεται να παρατάξει ο Αναστασίου στη ρεβάνς με την Ξάνθη. Στην προπόνηση μοίρασε το χρόνο ανάμεσα στον Μλάντεν Πέτριτς και τον Βίκτωρα Κλωναρίδη. Φαντάζει δύσκολο να απουσιάσει από αυτό το ματς ο Κροάτης.

Στις υπόλοιπες θέσεις ο Αναστασίου έχει καταλήξει και αφορά τους Κοτσόλη, Νάνο, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδη, Πράνιτς, Ζέκα, Ατζαγκούν, Μπεργκ.