Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

22 Ιανουαρίου 2015

"Ξεσκονίζει" τη Διπλή Ανάπλαση


Την απόφαση να ζητηθούν όλες οι συμβάσεις που έχουν συναφθεί για τη Διπλή Ανάπλαση, αποφάσισε η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός, ανακοινώθηκαν οι νέες εμπορικές συνεργασίες.
Τη διερεύνηση όλων των συμβάσεων που έχουν συναφθεί για τη Διπλή Ανάπλαση, αποφάσισε η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Η διοίκηση θα έρθει σε επαφή τις επόμενες ημέρες με την ΠΑΕ, τη ΓΗΠΕΛ και τους άλλους εμπλεκόμενους, προκειμένου να ζητήσει τα απαιτούμενα έγγραφα.

Οι διοικούντες επιθυμούν να ενημερωθούν για κάθε πτυχή του ζητήματος, προκειμένου να συντονίσουν τις ενέργειες τους ώστε να πετύχουν την ακύρωση του νόμου.

Πλέον, η πάγια θέση του Ερασιτέχνη είναι ότι η Διπλή Ανάπλαση δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του και δεν σκοπεύει να αποδεχτεί τη μετεγκατάσταση. Αυτή η τοποθέτηση επιβεβαιώθηκε και στη ΓΣ της Τετάρτης 21/1.

Επίσης, εκκρεμεί και η προσφυγή κατά του κύρους του τελευταίου Προεδρικού Διατάγματος της ΔΑ, για την οποία το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν έχει ανακοινώσει την ετυμηγορία του.

Τα οικονομικά

Στο οικονομικό κομμάτι, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς, ανέφερε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά ο Σύλλογος ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του και έχει παρουσιάσει ανταγωνιστικές ομάδες στα τμήματα που διαθέτει.

Ακόμα, επεσήμανε ότι παρά τις αντιξοότητες, ο Παναθηναϊκός ανακαίνισε μερικές αίθουσες του "Απόστολος Νικολαΐδης" και πρόσθεσε νέους χώρους για τους αθλητές το.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη, Γιώργος Καρανάσος, ο οποίος τόνισε ότι ο Σύλλογος είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του και δεν έχει χρεωθεί ούτε ένα ευρώ από την παρούσα διοίκηση.

Στον τομέα των αριθμών, τα λειτουργικά έξοδα ανέρχονται στις 205.000 ευρώ, τα αγωνιστικά έξοδα υπολογίζονται στις 820.000 ευρώ και τα χρέη των παλαιότερων ετών ανέρχονται στις 470.000 ευρώ.

Η ΓΣ ενέκρινε τον προϋπολογισμό, απάλλαξε τα μέλη του ΔΣ από τις ευθύνες τους, ενώ πλέον το συμβούλιο θα έχει 9 μέλη.

Επίσης, ανακοινώθηκαν οι εμπορικές συνεργασίες με το brandname "Ρούχα ΠΑΟ", καθώς και με τη νέα στοιχηματική εταιρία.