Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Ιανουαρίου 2015

Στέλνουν ξεκούραστο τον Πανιώνιο κόντρα στον Παναθηναϊκό


Δεν θα διεξαχθεί τελικά σήμερα ο αγώνας του Εργοτέλη με τον Πανιώνιο για λόγους ασφαλείας. Οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην Κρήτη έχουν αποκολλήσει ένα μεγάλο μέρος της οροφής.


Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε τη αναβολή της αναμέτρησης του Εργοτέλη με τον Πανιώνιο λόγω προβλημάτων στο σκέπαστρο της μίας κερκίδας του Παγκρήτιου.

Γελάει ο κόσμος, τα σκυλιά, οι πέτρες και οι τσιμεντόλιθοι! Αντιλαμβάνεστε ότι μιλάμε για αστεία δικαιολογία. Λες και δεν μπορούσαν να μεταφέρουν στην άλλη εξέδρα τους 100 φίλους και συγγενείς στο Βρέντζου που πηγαίνουν στα εντός έδρας ματς των κρητικών.

Αναρωτιόμαστε, αν ο Πανιώνιος δεν έπαιζε το Σάββατο με τον Παναθηναϊκό όταν και πρέπει να είναι «φρέσκος» μπας και κάνει τη ζημιά, το συγκεκριμένο ματς θα είχε αναβληθεί; Προφανώς και δεν περιμένουμε απάντηση από τον Μποροθρύλο και τους συν αυτώ. Γνωρίζουμε πως κάνουν τα πάντα για να πολεμήσουν τον Παναθηναϊκό και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν...

Η ανακοίνωση της Super League αναφέρει τα εξής:

«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια απόφασης της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων Νομού Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης και για λόγους ασφάλειας ο αγώνας ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ, δε θα διεξαχθεί».

Βάσει κανονισμών η αναμέτρηση θα πρέπει να γίνει αύριο την ίδια ακριβώς ώρα (15:00) που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιχνίδι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί ούτε αύριο, αλλά θα οριστεί για την πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία που θα υπάρξει μέσα στις επόμενες 15 ημέρες.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι η διεξαγωγή του αγώνα των κυανέρυθρων με τον Παναθηναϊκό θα παραμείνει ως έχει, δηλαδή, για το ερχόμενο Σάββατο στις 19:30.