Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

24 Ιανουαρίου 2015

"Κρίθηκε στην υπομονή"

Διαβάστε τι δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου, μετά το 1-0 του Παναθηναϊκού επί της Καλλονής στη Λεωφόρο.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους νησιώτες ανέφερε: «Κρίθηκε στην υπομονή που δείξαμε και στην διαχείριση που είχαμε σε όλο το ματς. Είχαμε πίεση να κερδίσουμε, είχαμε υπομονή κάναμε πολλές φάσεις και καταφέραμε να σκοράρουμε. Σημαντικό το ότι κερδίσαμε. Συνεχίζουμε και χρειάζεται, μεγαλύτερη υπομονή και καλύτερο τελείωμα των φάσεων».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου στη Συνέντευξη Τύπου:


«Ήταν το έβδομο παιχνίδι για εμάς μέσα σε 19 ημέρες και ξέραμε πως θα έχουμε δύσκολο έργο, απέναντι σε μία ομάδα που μπορεί και αμύνεται καλά. Θα πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας, καθώς για ακόμα ένα παιχνίδι είχαμε αρκετές ευκαιρίες που δεν αξιοποιήσαμε. Δείξαμε όμως ωριμότητα και και διαχειριστήκαμε καλά τον αγώνα, κρατώντας για ακόμα ένα παιχνίδι το μηδέν στην άμυνα.»

Σε ερώτηση που έγινε για τα πολλά φάουλ που σφυρίζονται κατά του Παναθηναϊκού, ο Αναστασίου σχολίασε:

«Νομίζω πως αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Έχουμε την κατοχή της μπάλας και παρόλα αυτά τα φάουλ είναι πάντα παραπάνω για εμάς. Δεν θα μας χαριστεί κανείς, γιατί παίζουμε ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο που μάλλον δεν αρέσει. Έχει καταντήσει πλέον κουραστικό. Δείτε τα ευρωπαϊκά παιχνίδι που έχουμε δώσει και θα δείτε τις διαφορές στο συγκεκριμένο κομμάτι. Δεν σφυρίζουν στην Ελλάδα όπως σφυρίζουν στην Ευρώπη και αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει.»