Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Ιανουαρίου 2015

Έβγαλαν γλώσσα οι τραμπούκοι!


Οι... μπράβοι Μιλιάζες και Τομάς έκαναν τη Λεωφόρο να «εκραγεί» προκαλώντας με την αηδιαστική συμπεριφορά τους!


Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις λέει ο λαός και από ότι φαίνεται οι Μιλιάζες και Τομάς έχουν πάρει τα μαθηματάκια τους από το… μαγαζί-γωνία της παράγκας που λέγεται Λεβαδειακός!

Ο ένας δεν πρόλαβε καν να φορέσει τη φανέλα του Κομποτιακού φεύγοντας από την εστία… βρωμιάς που λέγεται ΟΦΗ και ήρθε στη Λεωφόρο για να προκαλέσει! Αφού έχασε από τον Παναθηναϊκό και κατευθυνόμενος προς τη φυσούνα, ο… τραμπούκος υπ’ αριθμό 2 της Λιβαδειάς γύρισε προς την εξέδρα και έδειξε με τα δάχτυλά του το σκορ «1-2» με το οποίο ο ΟΦΗ είχε νικήσει στο «Απ. Νικολαΐδης». Τότε που χρωστούσε δεκάδες χιλιάρικα στους παίκτες του και έπαιζε κανονικά στο Πρωτάθλημα.

Φυσικά, η… παλιά καραβάνα και απόλυτο «τσεκούρι» της παράγκας του βορρά, ο Τομάς, που γνωρίζει μόνο να βάζει σε κίνδυνο καριέρες παικτών και να προκαλεί κατάγματα, γλιτώνοντας κιόλας από τη διαιτησία, το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Δεν χρησιμοποίησε καν κάτι το ποδοσφαιρικό, αλλά έστειλε φιλάκια στην εξέδρα!!!

Όταν θα έρθει η ώρα της δικαίωσης και θα καθαρίσει αυτή η χαβούζα που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο, η ιστορία θα σας γράψει όλους εσάς… γατάκια ως τραμπούκους που έβγαλαν γλώσσα.

Και μην νομίζετε πως ξεχνάμε ότι ο Τομάς δεν σταμάτησε να αναζητά καυγά με τον Μπεργκ και σε κάθε μαρκάρισμα απειλούσε με τραυματισμό τον Σουηδό. Αφού τον τσεκούρεψε και τον άφησε εκτός για 2 μήνες, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των αφεντικών του, ήρθε τώρα στη Λεωφόρο να κάνει... ιστορίες στην εξέδρα και να προκαλέσει ξανά τον ίδιο τον Μπεργκ.

Υ.Γ. Το γεγονός ότι ο Μάντζιος πρέπει να έχει γεμίσει μώλωπες τον Σίλντενφελντ το αφήνουμε ασχολίαστο. Γνωστό το ποιόν του και το κόμπλεξ του. Κάποια στιγμή ο Κροάτης φάνηκε να εκνευρίζεται τόσο που γύρισε και του... ξηγήθηκε με τα λόγια, αφού δεν σταματούσε να τον κλωτσάει και να τον τραβάει.
Πράσινος Τιμωρός