Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Ιανουαρίου 2015

Επέστρεψε στην Κροατία ο Τούντορ


Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσαν να τα βρουν με τους εκπροσώπους της ΝΚ Ζάγκρεμπ και ο Φραν Τούντορ εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στην Κροατία και θα υπογράψει στην Χάιντουκ.
Στην Κροατία βρίσκεται από τις 7 Ιανουαρίου ο Φραν Τούντορ ο οποίος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό και επέστρεψε στην πατρίδα του για να συνεχίσει την καριέρα του στην Χάιντουκ Σπλι. 

Ο 19χρονος άσος ο οποίος βρισκόταν στο τριφύλλι από τον Ιανουάριο του 2014 δεν μπόρεσε τελικά να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τους πράσινους καθώς οι εκπρόσωποι της προηγούμενης ομάδας του της ΝΚ Ζάγκρεμπ δεν τα βρήκαν με τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού σε ότι έχει να κάνει με τα τροφεία του παίκτη.

Ο Τούντορ ο οποίος αγωνιζόταν ως δεξί μπακ είχε έρθει πέρυσι τον Ιανουάριο στο τριφύλλι για δοκιμή μετά από παρότρυνση του Ντάνιελ Πράνιτς. Τα πρώτα δείγματα γραφής του διεθνή με την U19 της Κροατίας έπεισαν τους πράσινους να τον κρατήσουν μέχρι το τέλος της σεζόν για να τον δοκιμάσουν.

Η παραμονή του στο τριφύλλι παρατάθηκε και μετά το καλοκαίρι με τους πράσινους να βγάζουν δελτίο ημιεπαγγελματία στον Τούντορ ο οποίος αγωνιζόταν με την ομάδα των Νέων μέχρι και τον Δεκέμβριο. Με το που επέστρεψε όμως από τις διακοπές των Χριστουγέννων ενημερώθηκε ότι δεν υπήρξε συμφωνία και ότι θα έπρεπε να αποχωρήσει. Δεν αποκλείεται στο τριφύλλι να θεώρησαν ότι δεν αξίζουν να δώσουν τα τροφεία που απαιτούνταν και για αυτό να τον άφησαν να αποχωρήσει.

Ο νεαρός άσος ο οποίος όπως γράψαμε βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα στην Κροατία αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Χάιντουκ Σπλιτ υπογράφοντας στον σύλλογο της ομάδας της πατρίδας του μέχρι και το καλοκαίρι του 2018.