Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Ιανουαρίου 2015

Το... μυστικό του Πέτριτς


Ο Μλάντεν Πέτριτς στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό, δείχνοντας αναγεννημένος το τελευταίο τρίμηνο!
Στο ξεκίνημα της σεζόν, παρά τις συνεχόμενες ευκαιρίες από τον Γιάννη Αναστασίου, ήταν μακριά από την ποιότητα, την κλάση και την τεράστια ποδοσφαιρική προσωπικότητα που δείχνει στα ευρωπαϊκά γήπεδα την τελευταία δεκαπενταετία. Ο Μλάντεν Πέτριτς δεν ήταν ο εαυτός του, κάτι που έχει παραδεχθεί και ο ίδιος αρκετές φορές στα λεγόμενά του. Φυσικά, το τελευταίο τρίμηνο έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του, είναι από τους πρωταγωνιστές του «τριφυλλιού» και η αναγέννησή του γεννά ελπίδες για την «μάχη» του πρωταθλήματος.

Η αρνητική εκκίνηση στην χρονιά, πάντως, δεν οφείλεται αποκλειστικά σε αγωνιστικούς λόγους ή σε ζήτημα φόρμας. Ο Κροάτης επιθετικός ταλαιπωρήθηκε αρκετά από ένα πρόβλημα στην μέση. Η αρχή έγινε λίγες μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με την Σταντάρ στην Λιέγη. Ήταν το πρώτο παιχνίδι, όπου αγωνίστηκε σφίγγοντας τα δόντια. Για το επόμενο διάστημα, ο Πέτριτς αγωνιζόταν με μεγάλους πόνους στην μέση. Ενοχλήσεις που δεν του επέτρεπαν να αποδώσει στο 100% κι αυτό φαινόταν στις αντιδράσεις του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ευτυχώς για τον ίδιο και τον Παναθηναϊκό, το πρόβλημα υποχώρησε με την απαραίτητη θεραπευτική αγωγή και πλέον ο διεθνής στράικερ βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση από την μέρα που ήρθε στην Ελλάδα.

Πηγή: Gazzetta