Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Ιανουαρίου 2015

Αναστασίου... 2018 με διπλή ρήτρα!


Παρά τις γκρίνιες που δημιουργήθηκαν μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο (1-1) και τα διαδοχικά στραβοπατήματα του Παναθηναϊκού στα εκτός έδρας παιχνίδια, η διοίκηση των “πρασίνων” επιθυμεί να προχωρήσει στην επέκταση της συνεργασίας με τον Γιάννη Αναστασίου.
Το τρέχων συμβόλαιο εκπνέει σε 1,5 χρόνο και στον Παναθηναϊκό θέλουν να αναταμείψουν τον Έλληνα τεχνικό βελτιώνοντας τις αποδοχές του και συγχρόνως να επεκτείνουν το συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Άγνωστο εάν θα παραμείνει ο όρος του προπερασμένου καλοκαιριού. Του δικαιώματος της ΠΑΕ για διακοπή της συνεργασίας, χωρίς ρήτρες. Άλλωστε αυτός ο όρος είχε καθυστερήσει για λίγες ημέρες την υπογραφή του συμβολαίου το καλοκαίρι του 2013!

Επίσης θα τεθεί επί τάπητος και η… ανάποδη προοπτική! Τι θα συμβεί, εάν ο “Ολλανδός” δεχτεί κάποια πρόταση από ομάδα του εξωτερικού όπως είχε συμβεί το καλοκαίρι από τη βελγική Γκενγκ και στη συνέχεια από την Στανταρ Λιέγης; Εάν δηλαδή υπάρξει κάποια ρήτρα για να μπορεί να “σπάσει” το συμβόλαιό του ή θα είναι ελεύθερος να το κάνει;