Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

25 Ιανουαρίου 2015

Ο Γκιστ ψηφίζει... Θύρα 13!

Χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε ή να υποβιβάσουμε την αγάπη κανενός αθλητή για το οργανωμένο κίνημα των οπαδών, αυτό που συμβαίνει με τον Τζέιμς Γκιστ δεν έχει προηγούμενο! Και δεν το λέμε εξηγώντας απλά αυτά που βλέπουμε, αλλά γνωρίζοντας και κάποια πράγματα πίσω από τις... κουρτίνες.
Ο Γκιστ πήρε από το χέρι τους Νέλσον και Σλότερ και τους μύησε στα μυστικά της Θύρας 13, δίνοντας ο ίδιος για τρίτη χρονιά στον Κεντρικό Σύνδεσμο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Οι... μπασκετικοί, πλην του Μάνου Παπαδόπουλου, δεν πρόλαβαν λόγω της προπόνησης την κοπή της πίτας αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Γκιστ με το που εμφανίστηκε να πάρει το κλασσικό καπνογόνο στα χέρια να δώσει το... χόρτο και να τρελαθεί, τρελαίνοντας παράλληλα τον κόσμο. Παράλληλα, έμαθε και τον Νέλσον να το κρατά και ν' αναγκάσει και τον Σλότερ ν' ακολουθήσει.

Ο παλιός είναι αλλιώς! Εν συνεχεία μετά από ένα μίνι διάλλειμα ζήτησε ακόμη ένα καπνογόνο για να δώσει και άλλο σύνθημα στον κόσμο!

Μετά άρχισε να εξηγεί στους συμπαίκτες του τι είναι η Θύρα 13 και πως λειτουργεί ο Σύνδεσμος, ενώ μπαίνοντας και στο ραδιόφωνο αναρωτήθηκε «τι λέγατε όταν ο Καμπάτσο χτύπησε τον Μήτσο»!

Τέλος, έκλεισε τη βραδιά με σουβλάκια στο πάρτι που είχε στηθεί στο μπαρ με δυνατή μουσική! Αν δεν ήταν μάλιστα το ωράριο, τότε ίσως να ήταν ακόμη εκεί!
leoforos.gr