Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Δεκεμβρίου 2014

Στόπερ, όπως ο... Νάνο!

Αφοσιωμένοι εξ ολοκλήρου στην επιλογή του κεντρικού αμυντικού, που θα αποτελέσει το δεύτερο (μετά την προσθήκη του Σωτήρη Νίνη) μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, τον προσεχή Γενάρη, βρίσκονται οι ιθύνοντες της ομάδας.
Απ' τα μέχρι στιγμής δεδομένα προκύπτει ότι έχει γίνει ένα πρώτο ξεσκαρτάρισμα της αρχικής λίστας των υποψήφιων «μνηστήρων» και στην κορυφή φιγουράρει μία περίπτωση ξένου κεντρικού αμυντικού, που ταιριάζει αρκετά στο προφίλ του Νάνο ως προς τις προδιαγραφές, την ηλικία και τις παραστάσεις της καριέρας του.

Οι άνθρωποι της ομάδας που ασχολούνται με τον σχεδιασμό, έχουν ξεσκαρτάρει τη λίστα και οι πιθανοί υποψήφιοι έχουν μειωθεί στους 2-3.

Απ' αυτούς μάλιστα, ο ένας είναι που έχει κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον του "τριφυλλιού" και θα ενταθεί η προσπάθεια για την απόκτηση του. Πρόκειται για έναν στόπερ μέσα στα οικονομικά πλαίσια που μπορεί να κινηθεί η ομάδα, έχοντας παράλληλα και τα στοιχεία που αναζητά ο Γιάννης Αναστασίου δηλαδή ταχύτητα και δύναμη. Από την πλευρά του ο Λεωνίδας Βόκολος είναι πολύ πιθανό να τον ξαναδεί μέσα στο Σαββατοκύριακο, με τις τελικές εξελίξεις να αναμένονται περίπου τις πρώτες μέρες του 2015.