Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Δεκεμβρίου 2014

Απίστευτες καταγγελίες των Σουηδών για... ρατσιστές και φασίστες στο Καραϊσκάκη!


Επιθέσεις σε Έλληνες δημοσιογράφους, επιθέσεις σε Έλληνες προπονητές (σ.σ Αναστασίου μετά το τέλος του φετινού ντέρμπι), τώρα και ρατσιστικές επιθέσεις σε ποδοσφαιριστές αντιπάλου ομάδας. Απ’ όλα έχει ο… μπαχτσές στα δημοσιογραφικά του «τηγανιού».
Και όμως. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σουηδία, «δημοσιογράφοι» έκαναν ρατσιστική επίθεση στον Αντού της Μάλμε όταν αυτός αποβλήθηκε ενώ άλλοι δημοσιογράφοι (κανονικοί) προσπάθησαν να τους συγκρατήσουν.

Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι την ώρα που ο παίκτης της Μάλμε αποχωρούσε για τα αποδυτήρια, ακούστηκαν ήχοι... μαϊμούς από τις εξέδρες, υποστηρίζοντας μάλιστα πως προέρχονταν από τους Έλληνες δημοσιογράφους! Επίσης, ένας Σουηδός ρεπόρτερ αναφέρει ακόμα πως στο γήπεδο υπήρχαν και αρκετά φασιστικά πανό.

Προφανώς και δεν μας εκπλήσσει τίποτα διότι το ήθος εκεί στο Λιμάνι είναι μια λέξη άγνωστη. 

Όπως και αυτών που προσπαθούν να το «θάψουν» χρησιμοποιώντας δηλώσεις του παίκτη και του προπονητή της σουηδικής ομάδας. «Δεν άκουσα κάτι», δήλωσε ο Αντού, που ρωτήθηκε βέβαια αν περιμένει τιμωρία του Ολυμπιακού... «Αν το έκαναν, ελπίζω πως ναι», απάντησε, ενώ ο προπονητής της Μάλμε σχολίασε: «Δεν άκουσα τίποτα. Νομίζω πως ήταν ωραία η ατμόσφαιρα την ώρα του αγώνα».

 Ε πώς να ακούσουν τους ήχους από τα δημοσιογραφικά στο γήπεδο; Οι Σουηδοί ρεπόρτερ που ήταν εκεί προφανώς και είδαν και άκουσαν τα πάντα. Και δεν είναι τρελοί να γράφουν.