Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Οκτωβρίου 2014

Η μεγάλη ανατροπή στο Φάληρο! (vid&pics)


Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 74-73 τον ΟΣΦΠ σαν σήμερα πριν οκτώ χρόνια, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι είναι το… αφεντικό!
Ο «σύλλογος μεγάλος» φρόντισε να είναι ο μεγάλος νικητής για ακόμα μια φορά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην προκειμένη περίπτωση για τον θεσμό του Πρωταθλήματος, απέναντι στους αιώνια δεύτερους, οι οπαδοί των οποίων τα έκαναν… γης Μαδιάμ μετά τη λήξη ως συνήθως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν ένα από τα παιχνίδια που ο αντίπαλος… πίστεψε ότι μπορεί να κερδίσει χωρίς βέβαια να τα καταφέρει. Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ωστόσο ήταν πιο συγκεντρωμένοι και φυσικά στο τέλος μίλησε το… βάρος της «πράσινης» φανέλας!

Άλλωστε οι εντολές ήταν σαφείς για τον συγκεκριμένο αγώνα για χαμηλό ρυθμό και σκληρή άμυνα με αποτέλεσμα ο Πίνι Γκέρσον να μην μπορεί να αντιτάξει κάτι καλύτερο. Στα τελευταία δευτερόλεπτα μέτρησε η εμπειρία του Μάικ Μπατίστ ο οποίος κέρδισε καλάθι και φάουλ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ...

Μάλιστα, ο Αμερικανός άσος του «τριφυλλιού» ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και στη τελευταία φάση του αγώνα όταν ο Πέν κατέβασε το κεφάλι και άρχισε να τρέχει με τη μπάλα μέχρι να …τρακάρει πάνω στον μπουλντόζα και να τελειώνει το ματς.

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Αλβέρτης, Ντελκ 6 (1) (2/6 σουτ, 2 ασ), Μπετσίροβιτς 12 (1) (3λ), Μπατίστ 14 (1) (2κλ), Σισκάουσκας 17 (2) (5/13 σουτ), Χατζηβρέττας, Ντικούδης 6, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 18 (5) (5/6 τρίποντα, 5ρ, 3ασ, 3κλ), Τομάσεβιτς 1.

Τέλος, να θυμίσουμε πως αυτό ήταν το πρώτο ντέρμπι του «τριφυλλιού» σε μια σεζόν που τελείωσε με μαγικό τρόπο αφού οι «πράσινοι» γιόρτασαν το τρεμπλ!

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες: