Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Οκτωβρίου 2014

Να "πληγώσει" πάλι τον Ζοτς!


Το έκανε πέρσι στην πρώτη επιστροφή του Ζοτς στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος και πρέπει να το ξανακάνει και φέτος.
Κάθε φορά που ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα έρχεται στο ΟΑΚΑ θα είναι δύσκολο συναισθηματικά για τους περισσότερους αλλά πλέον θα πρέπει όσοι δεν το έχουν συνηθίσει να καταλάβουν ότι θα τον βλέπουμε πολύ συχνά ως αντίπαλο.

Ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει, έχει έναν ικανότατο προπονητή και αυτοί οι συναισθηματισμοί δεν αγγίζουν την ομάδα που θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει την Φενέρ και να την καβαλήσει.

Ο Ιβάνοβιτς λοιπόν ετοιμάζει τις κινήσεις του σε αυτή τη σερβική παρτίδα σκάκι που θα λάβει χώρα αύριο στο ΟΑΚΑ. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα σε αυτόν τον όμιλο που κληρωθήκαμε. Το έχω ξαναπεί ότι αυτός ο όμιλος δεν βοηθάει τη φετινή προσπάθεια του Παναθηναϊκού που θα ήθελε κάτι πιο βατό μέχρι τον Γενάρη που θα αρχίσει να δένει σαν ομάδα και να πατάει πολύ καλύτερα στα πόδια της.

Το κλειδί στο αυριανό παιχνίδι θα είναι η άμυνα καθώς επιθετικά ο Παναθηναϊκός φέτος δεν έχει πρόβλημα να ανεβάσει το σκορ. Επιπλέον στο παιχνίδι αυτό πρέπει να βοηθήσουν παραπάνω από 8 παίκτες γιατί και η Φενέρ έχει γεμάτο ρόστερ.

Όσον αφορά τα της προπόνησης η ομάδα προπονείται επιτέλους σχεδόν πλήρης με τα νέα στοιχήματα να είναι η επανένταξη του Μαυροκεφαλίδη στην ομάδα και η καλύτερη ενσωμάτωση του Ράιτ. Ο Ράιτ προσπαθεί και από προπόνηση σε προπόνηση παρουσιάζεται καλύτερος. Επομένως θεωρώ ότι η παραμονή του στην ομάδα θα παραταθεί και μετά τον ένα μήνα. Τώρα αυτό θα είναι μέχρι τέλος της χρονιάς ή μέχρι να τελειώσει η πρώτη φάση όπου θα υπάρχει παράθυρο μεταγραφών και ευκαιρίες; Αυτό θα μας το απαντήσουν οι εμφανίσεις του παίκτη μέχρι τότε.

Όσον αφορά τον τραυματία Νέλσον πάει πολύ καλά στην αποκατάστασή του και αναμένεται σε 15-20 μέρες στην Αθήνα για να ξεκινήσει προπονήσεις και να ενταχθεί στην ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι αυτός ο παίκτης προοριζόταν για βασικό γκαρντ με τεράστια συμβολή στην περιφερειακή άμυνα της ομάδας.

Πηγή: Trifillakia.gr