Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Οκτωβρίου 2014

Ημέρα... γιορτής στον Πειραιά!


Σήμερα, 29 Οκτωβρίου, είναι ημέρα… γιορτής. Δεύτερη συνεχόμενη αργία για τους «λιμανίσιους» που υιοθετούν αυτή τη σάπια νοοτροπία τους. Δεν καταλάβατε, αλλόθρησκοι, το γιατί; Πάμε να το εξηγήσουμε, γιατί με τόσο… σανό το μυαλό σας έχει κολλήσει.
Ξέρετε καλά κι εσείς οι ίδιοι ότι η διαφορά μας είναι τεράστια, σε όλα τα επίπεδα. Μια ζωή άλλωστε, τρέχετε να αντιγράψετε – αποτυχημένα – ότι και να κάνουμε ως Παναθηναϊκοί. Δεν απαιτούμε να γνωρίζετε ιστορία, να έχετε στοιχειώδη παιδεία και να αναγνωρίζετε κάποια πράγματα. Για αυτό θα σας το κάνουμε… πενηνταράκια, για να καταλάβετε γιατί σήμερα είναι ημέρα γιορτής για το σωματείο της βρωμιάς που με τόση θέρμη υποστηρίζετε.

Στις 29 Οκτωβρίου 1897 γεννήθηκε ο Γιόζεφ Γκέμπελς. Μην πείτε πως δεν τον γνωρίζετε κι αυτόν. Είναι… ο απόλυτος πρόγονος κάθε γαύρου. Το θέμα είναι κι επίκαιρο λόγω του εορτασμού του «Έπους του ‘40», οπότε όλο και κάτι θα πήρε το αυτί σας για την προπαγάνδα. Δεν ξέρετε ούτε την προπαγάνδα; Αποκλείεται! Σε αυτό είστε… μάστορες, χρόνια τώρα. Έχετε μάθει καλά πώς να κάνετε το άσπρο, μαύρο! Είτε επίσημα ως δημοσιογράφοι, που υπηρετείτε τα συμφέροντα των λιμανίσιων (με το αζημίωτο φυσικά), είτε ως οπαδοί-υπάλληλοι, παίρνετε σβάρνα εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις και sites για να κρατήσετε τη γραμμή… ευθεία και στιβαρή!

Τρανό παράδειγμα, το τελευταίο παιχνίδι μεταξύ μας, όπου χρειαστήκατε για άλλη μια φορά τα γνωστά σας δεκανίκια έτσι ώστε να πάρετε επιτέλους μια νίκη απέναντι στον μόνιμο εφιάλτη σας. Φτάσατε στο σημείο να βγείτε και… αδικημένοι από τον Καλογερόπουλο, έχετε κάνει και τους τυφλούς να δουν με τα όσα προσπαθείτε να «περάσετε» στα πρόβατα και πραγματικά ξεπερνάτε τον εαυτό σας στο πασάρισμα του σανού!

Πραγματικά, ανήμερα των γενεθλίων του, ο Γκέμπελς θα ήταν τόσο, μα τόσο περήφανος για εσάς. Είστε άξιοι απόγονοί του, δίνετε συνέχεια στο… έργο του και αν υπάρξει ποτέ ξανά στην ιστορία «Υπουργείο Προπαγάνδας», θα στελεχωθεί από τη πρώτη ως την τελευταία θέση με λιμανίσιους. Έτσι πρέπει, 100% και χωρίς περιστροφές. Θα είναι και το μόνο πράγμα που θα έχετε καταφέρει αξιοκρατικά στη ζωή σας!

Α, μια και αναφερθήκαμε στα ιστορικά γεγονότα της 29ης Οκτωβρίου, αλλά και σε δημοσιογράφους, να θυμίσουμε και κάτι ακόμα. Σαν σήμερα (29/10), έφυγε από τη ζωή ο Τζόζεφ Πούλιτζερ. Τραγική ειρωνεία θα πει κάποιος που γνωρίζει καλά τι αντιπροσώπευε ο Γκέμπελς και τι ο Πούλιτζερ. Εσείς «αλλόθρησκοι», για να μαθαίνετε, ο Πούλιτζερ δεν ήταν πάντα βραβείο.

Ήταν δημοσιογράφος με @ρχίδι@ και όχι @ρχίδι@ δημοσιογράφος. Το 1892 ο Πούλιτζερ προσέφερε στον πρόεδρο του Πανεπιστημίου Κολούμπια, Σεθ Λόου, χρήματα για τη δημιουργία της πρώτης παγκοσμίως σχολής δημοσιογραφίας. Μιας δημοσιογραφίας όπως θα έπρεπε να είναι, κι όχι όπως την έχουν καταντήσει οι τύποι του σιναφιού σας, που σαν σύγχρονοι Γκέμπελς περνάνε τη γραμμή των «αφεντικών» και κάνουν τα πρόβατα της ερυθρόλευκης απόχρωσης να βελάζουν όλο και πιο δυνατά κάθε ημέρα.

Μην ξεχνιόμαστε, λοιπόν, «λιμανίσιοι». Χρόνια σας πολλά και από μας δώρο το Πούλιτζερ, χωρίς το τζερ…

Propaganda Stop