Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Οκτωβρίου 2014

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Ράιτ!


Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι παίκτης του Παναθηναϊκού και θα κάνει ντεμπούτο αύριο (17/10) κόντρα στην Τουρόφ. Οι πρώτες του δηλώσεις...

Με νέο πρόσωπο τον Τζούλιαν Ράιτ θ’ αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα της Euroleague κόντρα στην Τουρόφ. Ο Αμερικανός φόργουορντ πήρε μέρος στις τελευταίες προπονήσεις κι έπεισε τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς με τις δυνατότητές του.

Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" έδωσε τη συγκατάθεσή του κι έτσι οι "πράσινοι" απέκτησαν τον Ράιτ ο οποίος δηλώθηκε στην Euroleague και θα κάνει το ντεμπούτο του με τους Πρωταθλητές στην αναμέτρηση με τους Πολωνούς.

Η ανακοίνωση του τριφυλλιού:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Τζούλιαν Ράιτ. Ο Αμερικανός τίθεται στη διάθεση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς για το αυριανό παιχνίδι με την Τουρόβ».

Τα πρώτα λόγια του Ράιτ μετά τις υπογραφές: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί βρίσκομαι σε μια ομάδα η οποία δουλεύει σκληρά και προσπαθεί διαρκώς να γίνεται καλύτερη, όπως διαπίστωσα στις ημέρες που βρίσκομαι εδώ. Αυτή είναι και η δική μου ταυτότητα ως παίκτης. Δηλαδή να προσπαθώ σκληρά στην άμυνα και να κάνω ό,τι λέει ο προπονητής μου. Είχα την ευχαρίστηση να παρακολουθήσω και την όμορφη ατμόσφαιρα στον αγώνα με την Κηφισιά. Ανυπομονώ να αρχίσω».

Το Newspao.gr σας είχε ενημερώσει πρώτους για την ολοκλήρωση της μεταγραφής!