Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Οκτωβρίου 2014

Έπρεπε να αποβληθεί ο Στιλ, έφυγε και δεν... είδε του Πέτριτς!


Παρέα με τον αναπληρωτή πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Χριστόφορο Ζωγράφο και το μέλος της Επιτροπής Γιώργο Αμυγδαλή παρακολούθησε το ντέρμπι των «αιωνίων» ο Χιου Ντάλας.
Ο Σκωτσέζος, υπεύθυνος για τους ορισμούς στη Super League, αποχώρησε από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στα πρώτα λεπτά των καθυστερήσεων και δεν πήγε καν στα αποδυτήρια των διαιτητών για να μη μιλήσει σε κανέναν παράγοντα.

Για τον ίδιο λόγο μετέβη στο φαληρικό γήπεδο με πέντε λεπτά καθυστέρηση, άσχετα αν δεν έχασε ούτε λεπτό, αφού η σέντρα του ντέρμπι δεν έγινε στην ώρα της λόγω ρίψης βεγγαλικών στον αγωνιστικό χώρο από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Ο Χιου Ντάλας, λοιπόν, έχασε την επίμαχη φάση με το φάουλ που υπέδειξε ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος στο χέρι του Πέτριτς (μία από τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός) και θα τη δει σήμερα καθώς θα του σταλεί βίντεο με τις επίμαχες φάσεις.

Αυτό, όμως, που είδε ο Σκωτσέζος ήταν το πέναλτι που υπέδειξε ο Καλογερόπουλος στην ανατροπή του Μήτρογλου από τον Στιλ στο 75ο λεπτό.

Συμφώνησε με το πέναλτι, ωστόσο σύμφωνα με όσα ισχυρίζονταν στα μέλη της Επιτροπής, ο πορτιέρο του Παναθηναϊκού έπρεπε να αποβληθεί γιατί -όπως υποστήριζε- ο άσος του Ολυμπιακού ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Με την άποψη αυτή πάντως (περί αποβολής του Στιλ) δεν συμφωνούν έμπειροι διαιτητές αλλά και έμπειροι τηλεκριτικοί.