Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Σεπτεμβρίου 2014

Έγκλημα και τιμωρία..


Η Καλλονή πήρε τεράστια νίκη (1-0) απέναντι στον Παναθηναϊκό με το γκολ του Λεοζίνιο στο 36' - Παράπονα από τη διαιτησία του Τριτσώνη οι «πράσινοι» για μη αποβολή του Χογκ στο 10'.


Αυτή τη φορά, ο Παναθηναϊκός δεν σπατάλησε το πρώτο ημίχρονο όπως έκανε στα προηγούμενα ματς στο πρωτάθλημα, είδε όμως στο 9’ τον Τριτσώνη να μην καταλογίζει ούτε φάουλ σε καθαρή παράβαση του Χογκ πάνω στον Κλωναρίδη, η οποία θα έπρεπε να τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα. Παράλληλα, η ομάδα του Αναστασίου εκνευρίστηκε από τα σφυρίγματα του Αθηναίου ρέφερι, κάτι που τους κόστισε σε καθαρό μυαλό και αξιοποίηση των πάρα πολλών ευκαιριών που δημιούργησαν στο παιχνίδι του Ταρλά.

Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλιός, Αντέτζο, Γιορέντε (70΄ Πιπίνης), Κειτά, Λεοζίνιο (86΄ Χωριανόπουλος), Μανούσος, Ναβάρο, Χουάνμα, Kαλτσάς.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Κουτρουμπής (46΄ Λαγός), Μέντες, Κλωναρίδης, Ζέκα, Ατζαγκούν (69΄ Καρέλης), Νάνο, Μπούι (46΄ Μπαϊράμι), Σίλντενφελντ, Μπούρμπος, Πέτριτς.

Κίτρινες: Μπούι (19΄), Μπαιράμι (63΄), Λαγός (78΄), Μπούρμπος (80΄), Κλωναρίδης (92΄)-Λεοζίνιο (63΄), Μανούσος (81΄), Χογκ (91), Χωριανόπουλος (93΄)