Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Σεπτεμβρίου 2014

Έσπασε το ρόδι!


Το καλύτερό του παιχνίδι στο τουρνουά της Μιλούζ έκανε ο Παναθηναϊκός καθώς ήταν εντυπωσιακός κι επιβλήθηκε με 85-75 της Μπάγερν Μονάχου.
Οι "πράσινοι" είχαν τον απόλυτο έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Εστεμπάν Μπατίστα (19 πόντους, 9 ριμπάουντ) να ξεχωρίζει γι' ακόμα ένα παιχνίδι.

Το σημαντικότερο βέβαια, είναι πως οι παίκτες της ομάδας έκαναν πράξη όσα ζήτησε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και παρά την κούραση και τις απουσίες, ο Παναθηναϊκός στην τελική ευθεία πάτησε γκάζι αποτελειώνοντας τη Μπάγερν Μονάχου, την οποία μάλιστα θα συναντήσει στην πρώτη φάση της Euroleague.

Με αυτή την εμφάνιση η ομάδα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της επί γαλλικού εδάφους αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Νίκος Παππάς με 21 πόντους ενώ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς (15 πόντους).

Τα δεκάλεπτα: 21-20, 44-36, 70-60, 85-75.

Παναθηναϊκός: Γιάνκοβιτς 15, Φώτσης 14, Παππάς 21, Διαμαντίδης 6, Γκιστ 10, Μπατίστα 19, Κόνιαρης, Διαμαντάκος, Μποχωρίδης. 

Μπάγερν: Σάφαρτζικ 5, Μίτσιτς 8, Στάιγκερ 22, Μπένζινγκ 6, Σαβάνοβιτς 14, Γκαβέλ 8, Ιντμπίχι 4, Γιάκλα, Μπράιαντ 8.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: "Σε αυτό το ματς αποδώσαμε καλά για τέσσερα δεκάλεπτα και αυτό είναι σημαντικό (σ.σ. μετά το ματς με τη Στρασμπούρ είχε δηλώσει πως η ομάδα ήταν καλή μόνο για ένα ημίχρονο). 

Είχαμε ένταση, ήμασταν επιθετικοί και δείξαμε χαρακτήρα. Στην άμυνα αποδώσαμε αρκετά καλά, ωστόσο, μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο. Έχουμε μπροστά μας μακρύ δρόμο ακόμη και μας περιμένει σκληρή δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο".