Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Σεπτεμβρίου 2014

Στα... χέρια του Ιβάνοβιτς!

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός βρίσκεται στην Ελλάδα και η προετοιμασία του Παναθηναϊκού περνάει στα χέρια του.


Το βασικό στάδιο στο Καρπενήσι πλέον ανήκει στο παρελθόν καθώς ο Παναθηναϊκός περνάει στο επόμενο κομμάτι της προετοιμασίας του, όπου η σκληρή δουλειά θα συνεχιστεί με στόχο οι παίκτες ν’ αφομοιώσουν την τακτική τους.

Οι «πράσινοι» έχουν την ευκαιρία να πάρουν μερικές ανάσες μετά τις σκληρές προπονήσεις που πραγματοποίησαν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, πριν πατήσουν ξανά το παρκέ. Σήμερα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Είναι δεδομένο πως από δω και πέρα όλα θα κινηθούν στους ρυθμούς του Ντούσκο Ιβάνοβιτς!

Οπροπονητής του Παναθηναϊκού θα ενημερωθεί από τους Τζουσέπ Μπεροκάλ και Σωτήρη Μανωλόπουλο αναλυτικά για όλα τα θέματα τα οποία αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι. Άλλωστε, έως τώρα είχε συνεχή επικοινωνία με τους συνεργάτες του για την πορεία της προετοιμασίας.

Από κει και πέρα, το ραντεβού με τους παίκτες έχει δοθεί για σήμερα το απόγευμα όπου ο έμπειρος τεχνικός θ’ αναλάβει να περάσει την φιλοσοφία τους στους «πράσινους» και να δώσει αγωνιστική ταυτότητα στην ομάδα καθώς σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν τα φιλικά παιχνίδια. Μέχρι τώρα όλα κυλούν πολύ καλά στην προετοιμασία και στον Παναθηναϊκό θέλουν συνεχώς να δείχνουν σημάδια βελτίωσης με στόχο να μπουν δυναμικά στα επίσημα ματς της νέας σεζόν.