Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Σεπτεμβρίου 2014

Τους βλέπει ο Ιβάνοβιτς

Το κατά σειρά δεύτερο φιλικό του θα δώσει αύριο (7/9) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα τεθεί ξανά αντιμέτωπος με τον Απόλλωνα Πατρών.


Φυσικά, αυτός ο αγώνας θα είναι διαφορετικός, διότι θα είναι η πρώτη φορά που ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού», Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα δει τους παίκτες του σε αγωνιζόμενους (προηγήθηκε η χθεσινή (5/9) πρώτη του προπόνηση).

Να θυμίσουμε πως οι «πράσινοι» είχαν παίξει και πάλι με την ομάδα της Πελοποννήσου στα τέλη του Αυγούστου, όταν για την πρώτη φάση της προετοιμασίας τους στο Καρπενήσι, είχαν επικρατήσει με 58-54 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον νεοαποκτηθέντα, Ντε Μάρκους Νέλσον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Το δεύτερο φετινό του φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πατρών θα δώσει αύριο το απόγευμα (7/9, 17:00) στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Εν τω μεταξύ, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, βρίσκεται στην Ισπανία στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ, η οποία δίνει αύριο (7/9) "μάχη" για την πρόκρισή της στις οκτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου».