Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Σεπτεμβρίου 2014

Αλλάζει τη μισή ενδεκάδα!


Τους Καρέλη, Τριανταφυλλόπουλο, Λαγό, Πράνιτς και Ντίνα σκέφτεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα κόντρα στην Ντιναμό Μόσχας ο Γιάννης Αναστασίου.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού θα πρέπει να αλλάξει άμεσα ενόψει της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League κόντρα στην Ντιναμό Μόσχας και για να το καταφέρει αυτό ο Γιάννης Αναστασίου προτίθεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Συγκεκριμένα γίνεται λόγος ακόμα και για πέντε νέα πρόσωπα, αφού σε σχέση με το κυριακάτικο παιχνίδι επιστρέφουν στο βασικό σχήμα οι Λαγός, Πράνιτς, Καρέλης, Ντίνας και Τριανταφυλλόπουλος κι αντίστοιχα πρόκειται να μείνουν στον πάγκο οι Κλωναρίδης, Κουτρουμπής, Μπούρμπος, Μπούι, αλλά κι ένας εκ των Ατζαγκούν ή Πέτριτς.

Σε περίπτωση που προτιμηθεί τελικά ο Κροάτης, τότε οι Καρέλης και Ντίνας είναι αυτοί που θα αγωνιστούν από πίσω του, ενώ εφόσον αγωνιστεί ο Ατζαγκούν, θα παίξει μαζί με τον Ντίνα πίσω από τον Καρέλη επιθετικό. Αυτό σημαίνει ότι ο Αναστασίου αφήνει παράλληλα το 4-4-2 και θα προτιμήσει πιθανότατα το 4-2-3-1, όπως δηλαδή απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης ή το 4-1-4-1.