Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Αυγούστου 2014

Συνεχίζεται το σίριαλ...


Σε σίριαλ-μαμούθ τείνει να εξελιχθεί το θέμα του Μεχντί Αμπεΐντ για τον Παναθηναϊκό με τις μεταβολές της υπόθεσής του να είναι αλλεπάληλες και το τέλος να μην είναι ακόμη ορατό.

Κοινός παρονομαστής είναι μόνο το γεγονός ότι οι "πράσινοι" είναι διατεθειμένοι να τον περιμένουν μέχρι τέλους και να εξαντλήσουν όποιο περιθώριο έχουν προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα.

Στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, πάντως, τα μαντάτα δεν ήταν αυτά που ήθελαν να ακούσουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, καθώς λίγα 24ωρα μετά τον υποβιβασμό του Αλγερινού στις ρεζέρβες μέσω του επίσημου σάιτ της αγγλικής ομάδας, ο Αλαν Πάρντιου τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή στο φιλικό πρόβα τζενεράλε με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Δείχνοντας -φαινομενικά τουλάχιστον- ότι τον υπολογίζει στο ρόστερ της φετινής αγωνιστικής περίοδου. Ο Αμπεΐντ συγκεκριμένα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 67ο λεπτό του αγώνα και στο διάστημα της παρουσίας του στο γήπεδο η Νιούκασλ κατάφερε να κατακτήσει τη νίκη (1-0) απέναντι στους Ισπανούς.

Παρά ταύτα, οι πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι επρόκειτο για κίνηση τακτικής από τη Νιούκαστλ προκειμένου να δείξει ότι ο Αμπεΐντ δεν αποτελεί... αμελητέα ποσότητα και είτε να προσλκύσει ενδιαφερόμεους είτε να αυξήσει την τιμή πώλησής του!

Το δε ποσό που αυτή τη στιγμή φέρεται να απαιτούν οι "ανθρακωρύχοι" για την πώληση του Αλγερινού είναι της τάξεως των 500 χιλ. ευρώ, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να δαπανήσει από το συνολικό του μεταγραφικό μπάτζετ περί τις 300 χιλ. ευρώ.

Ο Νίκος Νταμπίζας, πάντως, περιμένει την οριστική απόφαση της Νιούκαστλ για το εάν ο Αμπεΐντ υπολογίζεται και όχι τις... φήμες ή τα ρεπορτάζ των Αγγλων και η Νιούκαστλ δεν έχει ακόμη ενημερώσει.

Με τον ατζέντη του Αλγερινού μέσο ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει σχεδόν καθημερινή επαφή, γνωρίζοντας ότι απαιτείται υπομονή για να εξαντληθούν οι πιθανότητες επιστροφής.