Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Αυγούστου 2014

"Εντελώς διαφορετικοί την Πέμπτη"

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου μετά το τέλος του φιλικού με την Παναχαϊκή, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός θα δείξει εντελώς διαφορετική εικόνα στο ματς με τη Μίντιλαντ.

«Θέλαμε να δούμε αρκετά πράγματα. Πέρασαν δυο επίπονες μέρες, κατά τις οποίες δουλέψαμε σκληρά και έντονα. Είναι σημαντικό, σ’ αυτή τη φάση, να δούμε την κατάσταση των παικτών. Στο σημερινό φιλικό είδαμε αρκετά πράγματα, φάνηκε όμως η κούραση που υπήρχε, αφού οι παίκτες είχαν σπαταλήσει πολύ ενέργεια. Αυτό που θα πρέπει να βελτιώσουμε είναι η αποτελεσματικότητα. Πιστεύω ότι γι’ αυτό ευθύνεται η κούραση, αφού δημιουργούμε ευκαιρίες χωρίς να φτάνει η μπάλα στα δίχτυα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε αυτό το κομμάτι γιατί είναι φανερό πως χρειαζόμαστε βελτίωση», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Την άλλη Πέμπτη θα είμαστε εντελώς διαφορετικοί. Το θέμα είναι να υπάρχει διάρκεια στο παιχνίδι μας. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στον ίδιο ρυθμό και σίγουρα θα γίνουμε πιο αποτελεσματικοί».

Για το ματς με την Σταντάρ Λιέγης σχολίασε: «Ήταν ένα σημαντικό μάθημα, αλλά δεν δέιξαμε ότι είμαστε χειρότεροι. Αντίθετα, Ήμασταν πολύ καλύτεροι. Όπως πέρυσι, σε αρκετά παιχνίδια, που ήμασταν καλύτεροι, όμως όχι αποτελεσματικοί. Σ’ αυτή την περίπτωση, χρειάζεται ηρεμία στην τελική προσπάθεια. Κάποια στιγμή θα βγει και στο παιχνίδι, το σημαντικό όμως είναι να βγει τώρα, που έχουμε κρίσιμα ματς μπροστά μας».

Όσον αφορά την παρουσία του Ουασίμ Μπούι: «Ήταν το πρώτο του παιχνίδι. Είναι σημαντικό να πάρει αγωνιστικά λεπτά, θα τον δούμε στη συνέχεια».