Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Αυγούστου 2014

Πέφτουν κορμιά

Η… ανηφόρα συνεχίζεται για τους παίκτες του Παναθηναϊκού οι οποίοι το απόγευμα της Πέμπτης κλήθηκαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε ακόμα μία επίπονη και πολύωρη προπόνηση.


Οι παίκτες του «τριφυλλιού» σήμερα το απόγευμα πάτησαν παρκέ λίγο μετά τις 5.30 μ.μ. και έφυγαν από αυτό λίγο μετά τις 9 το βράδυ. Οι Τζουσέπ Μπεροκάλ και Σωτήρης Μανωλόπουλος, που βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς έβγαλαν το… λάδι στους «πράσινους» ανεβάζοντας κατακόρυφα τους ρυθμούς.

Οι προπονητές του «τριφυλλιού» έριξαν το βάρος στο κομμάτι της τακτικής, τόσο αμυντικά όσο κι επιθετικά κάτι το οποίο δείχνει πως ο Παναθηναϊκός όσο περνούν οι μέρες θα βγάζει στο παρκέ την αγωνιστική του ταυτότητα. Στο αυριανό φιλικό με τον Απόλλωνα μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάποια πράγματα από τη δουλειά που γίνεται έως τώρα.

Μέσα και ο Μποχωρίδης

Το ευχάριστο για το τεχνικό επιτελείο είναι πως επέστρεψε στις προπονήσεις ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Ο νεαρός γκαρντ πήρε κανονικά μέρος στο απογευματινό πρόγραμμα του «τριφυλλιού» αφού ξεπέρασε το μικρόπρόβλημα στο πόδι του το οποίο τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες.

leoforos