Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Ιουνίου 2014

Σενάριο για Μάντζαρη, διαψεύδει ο παίκτης


Μερικές ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό και ήδη τα πρώτα -τραβηγμένα- μεταγραφικά σενάρια κυκλοφόρησαν!



Όπως αναφέρει η έντονη φημολογία, που έχει ξεσπάσει σχεδόν αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, ο Βαγγέλης Μάντζαρης μπορεί το καλοκαίρι να αλλάξει στρατόπεδο και να περάσει στην ...αντίπερα όχθη.

Να πάει, δηλαδή, από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό. Στην ομάδα της καρδιάς του, για να τα λέμε όλα. Τραβηγμένο; Μπορεί, από τη στιγμή που ο "ερυθρόλευκος" άσος δεν έχει το δικαίωμα να επιλέξει μόνος του τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τι θέλουμε να πούμε; Πάμε στο ψητό...

Ο Μάντζαρης υπέγραψε το 2011 τριετές, 3+1 για την ακρίβεια, συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά. Και σ' αυτό το "+1" κρύβεται όλο το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός -και όχι ο παίκτης!- είναι αυτός που διατηρεί δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης.

Αν θέλει, επομένως, ο Ολυμπιακός (που θέλει) να κρατήσει τον παίκτη, θα του ανανεώσει το συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο. Και θα τον "δέσει" χειροπόδαρα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι στο Λιμάνι. Γι' αυτό είναι δύσκολο, έως απίθανο, να βρεθεί φόρμουλα να γίνει το "μπαμ" από τον Παναθηναϊκό.

Ενδεχομένως, αν ευσταθούν οι πληροφορίες, οι Πράσινοι να ποντάρουν στην ΕΠΙΘΥΜΙΑτου παίκτη, ο οποίος το -όχι και τόσο μακρινό- 2011 έχει βρεθεί σε εξέδρα Παναθηναϊκώνστο Φάιναλ Φορ της Βαρκελώνης. 

Αν, δηλαδή, ο Μάντζαρης πει στον Ολυμπιακό "αφήστε να μείνω ελεύθερος, γιατί θέλω να φύγω" μπορεί να γίνει το deal. Πώς να κρατήσεις, άλλωστε, έναν παίκτη μόνο για ένα χρόνο από τη στιγμή που σου ζητάει να αποχωρήσει; Καψώνι θα του κάνεις;

Διαψεύδει ο παίκτης

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης με επίσημη δήλωση του, βέβαια, ξεκαθάρισε ότι έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, τιμά την ομάδα του, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δώσει τέλος σε διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, όπως ανέφερε.

"Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν θέλω να δηλώσω ότι έχω συμβόλαιο με την ομάδα του Ολυμπιακού και για τη νέα χρονιά. Τιμώ το συμβόλαιό μου και την ομάδα μου. Όλα τα υπόλοιπα αποτελούν αποκυήματα φαντασίας", είπε ο νεαρός γκαρντ των Πειραιωτών.