Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Μαΐου 2014

Ο φύλακας... Άγγελος του Παναθηναϊκού! (pics)


Ο πιο πιστός οπαδός της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού είναι ο Άγγελος Κούκας, που αν και δεν έχει κλείσει ακόμη τα 12 ξέρει όλα τα συνθήματα απ’ έξω!
Οι… θαμώνες του κολυμβητηρίου των Ιλισίων, τον ξέρουν με το όνομά του, αφού φέτος δεν έχασε ματς του Παναθηναϊκού. Το ίδιο και οι παίκτες με το τεχνικό τιμ της ομάδας πόλο, που τον χαιρετούν πάντοτε μετά το τέλος του αγώνα.

Σε κάθε ματς δε σταματούσε να τραγουδάει τα συνθήματα της πράσινης εξέδρας, και πολλές φορές οργάνωνε την κερκίδα. Με το κέφι του και τον ενθουσιασμό του, στήριζε την αγαπημένη του ομάδα. Ενώ στα τελευταία ματς είχε και άλλους μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού δίπλα του.

Ο φύλακας… Άγγελος θαυμάζει τον αρχηγό, Γιώργο Αφρουδάκη και τον τερματοφύλακα, Πάνο Χρονόπουλο. Από την ποδοσφαιρική ομάδα έχει ξεχωρίσει τον Μάρκους Μπεργκ και τον Μάικ Μπράμος από τον Εξάστερο!

Από τριών χρονών μαζί με τον μπαμπά του Αλέκο και τον θείο του Ανδρέα ξεκίνησε να πηγαίνει να βλέπει αγώνες Παναθηναϊκού, όμως ο υγρός στίβος φαίνεται πως τον έχει κερδίσει, και σκέφτεται να ξεκινήσει πόλο στις ακαδημίες του "τριφυλλιού".





 

Πηγή: Leoforos.gr