Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Μαΐου 2014

Αναμονή για Κιρχ...


Την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ολιβερ Κιρχ που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, στη Ντόρτμουντ.


Ο έμπειρος άσος ρωτήθηκε την Παρασκευή (16/5) από τους ρεπόρτερ της Μπορούσια για το τι "παίζει" με το συμβόλαιο του και δεν έδωσε συγκεκριμένη απάντηση. "Εχουμε μπροστά μας τον τελικό, τα άλλα θα τα πούμε πιο μετά", φέρεται να είπε ο πρώην παίκτης της Αρμίνια και της Καϊζερσλάουτερν για τον οποίο πρόσφατα είχε γραφτεί πως είχε απορρίψει πρόταση των Γερμανών με ετήσιες αποδοχές 240.000 ευρώ.

Ο Κιρχ, λοιπόν, αναμένεται την προσεχή εβδομάδα μέσω προφανώς του γραφείου που τον εκπροσωπεί, το "SportsTotal" να μιλήσει με τους ανθρώπους των δευτεραθλητών Γερμανίας για το θέμα του συμβολαίου του. Και υπάρχει ένα "συν" για την παραμονή του στην Μπορούσια που δεν είναι άλλο από τον προπονητή της ομάδας, Γίργκεν Κλοπ. Οσο για τον Παναθηναϊκό, τηρεί στάση αναμονής.

Ο επιτυχημένος προπονητής θεωρεί πως ο Κιρχ έχει βοηθήσει σημαντικά τη φετινή σεζόν και έχει ανάψει το πράσινο φως για την παραμονή του.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει στα υπόψιν του μόνο τον Κιρχ. Στη λίστα του "Ντάμπι" υπάρχουν και άλλα ονόματα… Η περίπτωση Γκάλο δεν έχει εγκαταλειφθεί παρά τις δυσκολίες, ενώ ο Γκαλίτσιος είναι ακριβός.

Πηγή: Goal