Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

24 Μαΐου 2014

Στην... άκρη ο μάνατζερ

Ραντεβού με τον Ζέκα προγραμματίζουν στον Παναθηναϊκό, ώστε να συζητήσουν τον θέμα της ανανέωσης του Πορτογάλου, καθώς θεωρούν ότι ο μάνατζερ του είναι αρνητική επιρροή.

Από την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να τρέξουν οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, τόσο για το θέμα των μεταγραφών, όσο και για το θέμα των ανανεώσεων.

Οσον αφορά τον Ζέκα είναι δεδομένη η επιθυμία του Παναθηναϊκού να παραμείνει ο Πορτογάλος τουλάχιστον μέχρι το 2017. Το είπε και ο Νίκος Νταμπίζας προχθές, το δήλωσε και ο ίδιος ο Ζέκα. Η πρόταση που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός στον παίκτη μέσω του μάνατζέρ του ήταν κοντά στις 300.000 ευρώ ετησίως. Απάντηση ο μάνατζερ του Ζέκα Γκονσάλβες δεν έχει δώσει, αλλά το πιο πιθανό είναι να λυθεί το θέμα σε κουβέντα, που θα γίνει με τον ίδιο τον Ζέκα. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο μάνατζερ δεν θέλει τόσο πολύ, όσο ο Ζέκα, να ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό ο παίκτης.

Γι’ αυτό και απάντηση δεν έχει δοθεί ακόμα. Εκτιμάται, ότι την επόμενη ή τη μεθεπόμενη εβδομάδα θα γίνει ένα ραντεβού με τον ίδιο τον Ζέκα με στόχο μετά το τέλος αυτής της συνάντησης να έχει επέλθει συμφωνία και ο παίκτης να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2017. Με τα σημερινά δεδομένα το πιο πιθανό σενάριο είναι να τελειώσει με αίσιο τρόπο το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ζέκα.