Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Μαΐου 2014

Παίρνει τσάμπα τον "Σίφο"!


Η Ντιναμό Μόσχας δεν υπολογίζει τον Κροάτη ούτε για τη νέα σεζόν και προτίθεται να λύσει το συμβόλαιο του. Ουσιαστικά δεν έχει την επιλογή του δανεισμού μια και το συμβόλαιο του "Σίφο" εκπνέει τον Ιούνιο του 2015 και επομένως θα κληθεί να καταβάλει το μεγαλύτερο μέρος των 800.000 ευρώ όπως προβλέπει η συμφωνία με τον Κροάτη και μάλιστα για να παίζει σε άλλη ομάδα.
Η αγωνία του Παναθηναϊκού είναι εάν οι Ρώσοι θα αποδεχθούν το αίτημα του Σίλντενφελντ, όπως αυτό θα κατατεθεί μέσω του ατζέντη του. Ποιο είναι αυτό; Να του δώσουν ένα μέρος των ετήσιων απολαβών που προβλέπει το συμβόλαιο του.

Εάν οι Ρώσοι αποδεχθούν να δαπανήσουν ένα ποσό γύρω στα 300.000 ευρώ, τότε ο Παναθηναϊκός πρέπει να νιώθει σιγουριά ότι θα κάνει δικό του τον Σίλντενφελντ. Οι Πράσινοι προσφέρουν συμβόλαιο 300.000 ευρώ ετησίως μαζί με τα μπόνους στον Κροάτη, κάτω από τα μισά που εισπράττει τώρα από τη Ντιναμό.

Ο "Σίφο", όμως, έχει διαμηνύσει ότι θέλει να μείνει στο Τριφύλλι και εάν καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της διαφοράς από τη Ντιναμό, θα αποδεχθεί την προσφορά του Παναθηναϊκού. Το θέμα του Σίλντενφελντ αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες.