Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Μαΐου 2014

Γράφουν για συμφωνία με Ζέκα οι Ισπανοί


Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα, φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τους πράσινους, ώστε να ανανεωθεί το συμβόλαιό του μέχρι και το 2017.

Άλλωστε, ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού, Νίκος Νταμπίζας, είχε διαμηνύσει προ 5 ημερών ότι η ανανέωση του συμβολαίου του Ζέκα αποτελεί προτεραιότητα για τους πράσινους. Επίσης, είχε προσθέσει ότι εάν αυτό δεν καταστεί δυνατό, τότε ο σύλλογος θα κοιτάξει να πουλήσει τον παίκτη ώστε να αποκομίσει έσοδα, αφού το υπάρχον συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2015.

Τόσο ο ίδιος ο παίκτης, όσο και ο μάνατζέρ του έχουν δηλώσει δημοσίως ότι το πιθανότερο είναι να πραγματοποιηθεί η ανανέωση του συμβολαίου και ο Ζέκα να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Το σχετικό δημοσίευμα της www.todomercadoweb.es ανέφερε: "Ο Πορτογάλος μέσος Ζοζέ Κάρλος Γκονζάλβες Ροντρίγκες (Ζέκα) έφτασε σε συμφωνία με την διοίκηση του Παναθηναϊκού για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2017. Το υπάρχον συμβόλαιο λήγει το 2015. Ο πρώην παίκτης της Βιτόρια αγωνίζεται στο κλαμπ της Αθήνας από το 2011".