Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Μαΐου 2014

Δήλωση... "βόμβα" από Πράνιτς, απάντηση από Νταμπίζα


Μιλώντας στην ιστοσελίδα "jutarnji.hr", ο Κροάτης χαφ αναφέρθηκε στους στόχους της Εθνικής του ομάδας στο Μουντιάλ, αλλά και στο ενδεχόμενο κάνοντας καλές εμφανίσεις να αναζητήσει ακόμα μια καλή μεταγραφή στην καριέρα του.


Σε ερώτηση των συμπατριωτών του για το πώς επέλεξε να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, έχοντας αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο όπως αυτό της Μπάγερν Μονάχου, ο Πράνιτς απάντησε πως μετά τη φετινή σεζόν έχει τη δυνατότητα να αποχωρήσει από τους "πράσινους", αν βρεθεί ομάδα να δώσει 150.000 ευρώ στο "τριφύλλι"!

"Το φινάλε ήταν εξοντωτικό γιατί παίξαμε έξι ματς σε 14 ημέρες, αλλά μετά είχαμε μερικές μέρες ξεκούρασης κι έκανα διάλλειμα. Η Βραζιλία δεν θα είναι πρόβλημα, γιατί έχουμε «φρεσκαριστεί» στις προπονήσεις", δήλωσε αρχικά ο Πράνιτς για τα αρκετά παιχνίδια που έπαιξε με τον Παναθηναϊκό και συνέχισε:

"Μετά την πρώτη μου χρονιά στον Παναθηναϊκό, ουσιαστικά είμαι ελεύθερος γιατί η ρήτρα μου είναι 150.000 ευρώ! Αλλά θα το σκεφτώ μετά τη Βραζιλία. Κοιτώντας ένα χρόνο πίσω, δεν ήμουν σε θέση να σκεφτώ αυτή τη διοργάνωση και τώρα έχω την ευκαιρία να παίξω από το πρώτο λεπτό στην πρεμιέρα με τη Βραζιλία. Άρα δεν υπάρχει αμφιβολία πως αυτό θα είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στην καριέρα μου".

Από την πλευρά του, ο Νίκος Νταμπίζας έχει ήδη περάσει το… μήνυμα του Παναθηναϊκού, που γίνεται επίκαιρο με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του Πράνιτς.

Στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου είχε δώσει ο Νίκος Νταμπίζας, μιλώντας… προφητικά, αλλά κι επειδή μπροστά μας είναι η μεταγραφική περίοδος, είχε φροντίσει να ξεκαθαρίσει το σκεπτικό των "πράσινων"…

"Στον επόμενο χρόνο θα βρίσκονται μέσα στην ομάδα όσοι θέλουν να βρίσκονται στο σύλλογο και να αποτελούν μέλος του…", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, αναφορικά με το ρόστερ της ομάδας!

Λόγια που έρχονται να… κολλήσουν και στην περίπτωση του Ντάνιελ Πράνιτς και των χθεσινών δηλώσεων που έκανε ο Κροάτης άσος, αλλά και γενικότερα έχουν να κάνουν με όλους ανεξαιρέτως τους παίκτες οι οποίοι βρίσκονται αυτή την στιγμή στο "τριφύλλι".

Επιστρέφοντας πάντως στην περίπτωση του Πράνιτς, να πούμε απλά ότι δεν μπορεί να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα, χωρίς επαναλαμβάνουμε αυτό να σημαίνει ότι θα φύγει απαραίτητα ή ότι ο Παναθηναϊκός κάνει δημόσιο διάλογο με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή….