Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Μαΐου 2014

Όλοι μέσα!


Ο Τζέιμς Γκιστ τέθηκε στη διάθεση του Αλβέρτη και ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για το προβάδισμα στους τελικούς.


Λίγες ώρες έμειναν για το τζάμπολ του τρίτου τελικού στο ΟΑΚΑ, και όλοι στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να δείξουν το καλό τους πρόσωπο για να πάρουν ξανά το προβάδισμα στη σειρά, κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» ξέρουν πολύ καλά πως πρέπει να διαφυλάξουν το πλεονέκτημα της έδρας για το οποίο πάλεψαν όλη τη σεζόν και αύριο να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο τον τίτλο.

Τα ευχάριστα για το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού ήρθαν το απόγευμα της Τετάρτης καθώς η προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, ολοκληρώθηκε χωρίς απουσίες αφού στην προπόνηση πήρε μέρος και ο Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός φόργουορντ νιώθει καλύτερα και είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, ώστε να δώσει πολύτιμες λύσεις και να βάλει το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια για τη νίκη.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και οι συνεργάτες του, ανέλυσαν στους «πράσινους» όσα πρέπει να προσέξουν στην τρίτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος μαζί με τον κόσμο του «τριφυλλιού» που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να στηρίξει τους έξι φορές Πρωταθλητές Ευρώπης.

Μετά το τέλος της προπόνησης η αποστολή του Παναθηναϊκού κατέλυσε σε ξενοδοχείο και άπαντες στις τάξεις του «τριφυλλιού» είναι έτοιμοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις στη μάχη για τον τίτλο.