Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Μαΐου 2014

Μίλησαν με Άμπροουζ, πάντα ψηλά ο Γκάλο


Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά του Άμπροουζ μίλησε με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για συνεργασία τη νέα σεζόν και εξελίξεις αναμένονται μετά το τέλος των πλέι οφ. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Γκάλο.


Μπορεί η διοίκηση του Τριφυλλιού να διέψευσε το δημοσίευμα του Sky Sports, ωστόσο πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα αναφέρουν ότι έχει γίνει ήδη μια πρώτη επαφή μεταξύ διοίκησης και παίκτη.

Βέβαια, είναι λογικό η ΠΑΕ να διαψεύδει τα σενάρια αφενός διότι η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη κι αφετέρου διότι στον Παναθηναϊκό δεν έχουν πάρει ακόμη οριστικές αποφάσεις ως προς τους τελικούς στόχους.

Η υπόθεση πάντως έχει παρασκήνιο, καθώς σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο Νίκος Νταμπίζας συναντήθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες με την πλευρά του Αγγλου άσου, μεταφέροντας το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, ψηλά στη λίστα για το δεξί άκρο της άμυνας βρίσκεται πάντα ο Ροντρίγκο Γκάλο που ανήκει στην Μπράγκα και φέτος έπαιξε δανεικός στον Παναιτωλικό. Και αυτό το θέμα, όμως, θα προχωρήσει την άλλη εβδομάδα μετά το τέλος των πλέι οφ και τη σύσκεψη κορυφής μεταξύ Νταμπίζα, Αλαφούζου, Σαραβάκου και Αναστασίου.