Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Μαΐου 2014

"Γαύρικη" αλητεία και στην πολιτική!


Μπορεί όλοι όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο να γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί το δίδυμο Μώραλης-Μαρινάκης, ωστόσο τώρα ήρθε η στιγμή να καταλάβει όλη η Ελλάδα τα αθέμιτα μέσα και της μαφιόζικες μεθόδους που χρησιμοποιούν, ώστε να πετύχουν τους στόχους τους, οι ισχυροί άντρες του Ολυμπιακού.


Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, αναδείχθηκε με οριακή διαφορά πρώτος έναντι του Βασίλη Μιχαλολιάκου, έχοντας ποσοστό 33,2% έναντι του 31,1% του μέχρι τώρα δημάρχου Πειραιά. Όμως, τόσο ο Μιχαλολιάκος, όσο και ο έτερος υποψήφιος, Θοδωρής Δρίτσας, κατήγγειλαν εκφοβισμό και δωροδοκίες στους δημότες του Πειραιά από τους γνωστούς-άγνωστους του λιμανιού.

"Δοκιμάστηκε η αντοχή της Δημοκρατίας. Την επόμενη Κυριακή θα έχει εξαφανιστεί η βία από τη ζωή μας. Χρησιμοποιήθηκε κάθε αθέμιτο μέσο. ασκήθηκε βία και εκφοβισμός, υπήρξε χυδαίος εκμαυλισμός με διανομή τροφίμων σε σακούλες που μέσα υπήρχαν 20ευρα", ήταν τα λόγια του Βασίλη Μιχαλολιάκου, ο οποίος έκανε και αναφορά στους..."γνωστούς με τα μαύρα".

Από την πλευρά του ο Θοδωρής Δρίτσας τόνισε: "Οφείλουμε να εκφράσουμε την ανησυχία μας γιατί σε αυτές τις εκλογές, ο Πειραιάς έζησε στιγμές ντροπής για τη δημοκρατία και τον πολιτισμό μας. Καταγράφηκαν γεγονότα που θέτουν θέμα νομιμότητας της εκλογικής διαδικασίας".

Μπορεί όλα τα παραπάνω να αποτελούν έκπληξη για κάποιον που δεν ασχολείται με τα τεκταινόμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ωστόσο όλοι όσοι έχουν ζήσει την..."κυριαρχία" του Ολυμπιακού, μάλλον γνώριζαν ήδη ότι η τιμιότητα και η ηθική αποτελούν άγνωστες λέξεις για τους παραπάνω κυρίους.