Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Μαΐου 2014

Φήμες για δύο πρώην "πράσινους"!


Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του Σωτήρη Νίνη στον σύλλογο με μορφή δανεισμού από την Πάρμα, αφού ο Γιάννης Αναστασίου θεωρεί ότι ο παίκτης μπορεί να προσφέρει στο μοντέλο της ομάδας. Την ίδια στιγμή, ο Χάρης Μαυρίας παρευρέθηκε στις εξέδρες της Λεωφόρου για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Τριφυλλιού κόντρα στον Ατρόμητο με αποτέλεσμα να φουντώσουν οι φήμες που το καλοκαίρι τον θέλουν πίσω στα πράσινα.




Περίπτωση Νίνη


Ο νεαρός πρώην άσσος του Τριφυλλιού είναι βέβαιο πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ για να επιστρέψει στην άλλη πλευρά της Αδριατικής, δηλαδή στην Πάρμα.
Από τη μεριά της, η ιταλική ομάδα δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν ο Νίνης θα υπολογίζεται του χρόνου στα βασικά πλάνα, επομένως σε περίπτωση που κριθεί ότι ο ''Ελ Νίνιο'' δεν έχει θέση εκεί, τότε οι ιθύνοντες του συλλόγου θα κοιτάξουν να τον παραχωρήσουν.
Βέβαια, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο πώλησής του, εάν φυσικά έρθει στα χέρια των Ιταλών ικανοποιητική πρόταση. Φυσικά, κάτι τέτοιο θα βάλει φρένο στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον παίκτη, αφού οι πράσινοι μπορούν να αποκτήσουν τον Νίνη μόνο με μορφή δανεισμού, λόγω των οικονομικών δυσχερειών.

Πάντως, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, θεωρεί ότι ο Σωτήρης Νίνης μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα στην ομάδα, αφού κατά τη γνώμη του ταιριάζει αγωνιστικά στο μοντέλο του Τριφυλλιού.

Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε προς το παρόν, είναι να περιμένουμε μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ώστε να δούμε κατά πόσο αυτό το απλό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού μπορεί να εξελιχθεί στην επιστροφή του Σωτήρη Νίνη στη Λεωφόρο.

Περίπτωση Μαυρία

Ο άσσος της Σάντερλαντ δεν έχει πάρει ευκαιρίες φέτος στην πρώτη ομάδα των ''Μαυρόγατων'', έχοντας έτσι περιθωριοποιηθεί έντονα.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τα χειμερινά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μαυρία να επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ως δανεικός για έξι μήνες, βάζουν άπαντες σε σκέψεις για ενδεχόμενη πραγματοποίηση της κίνησης αυτής το καλοκαίρι.

Άλλωστε, δεν μπορεί να είναι τελείως τυχαία η παρουσία του στο σημερινό παιχνίδι στο οποίο ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία του στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης σεζόν.

Στο Τριφύλλι, θεωρούν ότι ο Μαυρίας μπορεί να βοηθήσει αρκετά στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς είναι νεαρός, προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας και ταιριάζει αναμφίβολα στο μοντέλο των πρασίνων.