Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Μαΐου 2014

Μεγάλος στόχος και πόθος ο Καλάθης!


Μεγάλος στόχος αλλά και πόθος του Παναθηναϊκού είναι ο Νικ Καλάθης. Είναι μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση αλλά καθόλου απίθανη. Τα δεδομένα γύρω από αυτή την υπόθεση έχουν ως εξής...




Σύμφωνα με πληροφορίες, το πιο σίγουρο είναι ότι ο Καλάθης του χρόνου θα αγωνίζεται στην Ευρώπη. Άλλωστε για να εκτιμούν κάτι τέτοιο εκείνοι που διαχειρίζονται τα δικαιώματά του μάλλον κάτι παραπάνω θα γνωρίζουν από εμάς. Από την άλλη σε αυτή τη σελίδα έχετε διαβάσει ότι ο Νικ αποτελεί τον μεγάλο πόθο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου καθώς πιστεύει ότι θα είναι ο νέος ηγέτης της ομάδας μετά την αποχώρηση του Διαμαντίδη. Είναι Έλληνας σε άριστη ηλικία και με εμπειρία στην ομάδα και αν αποφασίσει να έρθει στην Ευρώπη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να τον ξαναντύσει στα πράσινα.

Άλλος ένας παίκτης που όπως μαθαίνουμε δεν έχει και εκείνος τύχη στο ΝΒΑ είναι ο Κουφός. Και αυτός λοιπόν ρίχνει κλεφτές ματιές στην Ευρώπη και αν αποφασίσει να κάνει το μεγάλο βήμα, δεδομένα θα απασχολήσει τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της Ελληνοποίησης που θα γίνει από το καλοκαίρι.

Πηγή: trifillakia.gr