Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Δεκεμβρίου 2013

Ωραία και Παναθηναϊκά... τετράμπαλο!

Με τον Μάρκους Μπεργκ να κάνει τα πάντα, ο Παναθηναϊκός νίκησε άνετα την Καλλονή στο ΟΑΚΑ με 4-0! Γκολάρα από τον Μπεργκ, δύο γκολ ο Πράνιτς, το τέταρτο ο Αμπέιντ! Λίγα ήταν τα τέσσερα γκολ, καθώς ο αντίπαλος τερματοφύλακας έπιασε τα... άπιαστα!

Ωραία και Παναθηναϊκά... τρίμπαλο!

Οι πράσινοι μπήκαν δυνατά στο ματς, έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξουν στο σκορ, ωστόσο στο 29'... μίλησε ο Μπεργκ! Ο Σουηδός έκανε εξαιρετική ενέργεια, απέφυγε τον αντίπαλό του και έστρωσε έτοιμο γκολ στον Πράνιτς, ο οποίος έκανε το 0-1!

Ο Μάρκους Μπεργκ πέτυχε το δεύτερο τέρμα για τον Παναθηναϊκό, ότανα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Ζέκα βγήκε απένατι από τον τερματοφύλακα της Καλλονής και με ένα φανταστικό σκαφτό-πλασέ κρέμασε τον Χογκ!

Το 0-3 έκανε με δυνατό σουτ ο Πράνιτς στο 67', ενώ το 0-4 διαμόρφωσε ο Αμπέιντ.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χονγκ, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Φαρία (74' Φαρία), Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Γκαρσία (73' Γιονάν), Μανούσος (57' Βαλιός), Καζάκης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Νάνο (80' Χουχούμης), Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλάκος (71' Μαρινάκης), Μέντες, Ζέκα, Πράνιτς, Καρέλης, Αμπέιντ, Μπεργκ (74' Κλωναρίδης)