Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Δεκεμβρίου 2013

Φιλική νίκη επί της Καλλιθέας


Τη νίκη με 3-1 πήρε ο Παναθηναϊκός σε φιλική αναμέτρηση επί της Καλλιθέας το μεσημέρι της Δευτέρας στο Κορωπί. Οι δυο ομάδες θα βρίσκονταν αντιμέτωπες στο τουρνουά της ΑΕΚ και συμφώνησαν από κοινού να βάλουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που δεν θα έπαιζαν την Κυριακή και όχι μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές.

Έτσι και έγινε και το "τριφύλλι" που είχε στον πάγκο του τους Βονόρτα, Ρούτερ και Σάμιο επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία όντας καλύτερο από τον αντίπαλο του.

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με τον Αναγνωστόπουλο κάτω από τα γκολπόστ. Στα δεξιά έπαιξε ο Σπυρόπουλος και αριστερά ο Χουχούμης ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Μαρινάκης, Ρισβάνης.

Αμυντικό χαφ μπροστά τους έπαιξε ο Δώνης ο οποίος είχε δίπλα του τον Αναστασόπουλο και τον Μαλντίν. Μπροστά τους ως δεκάρι αγωνίστηκε ο Σταματάκης και οι δυο επιθετικοί ήταν οι Αποστολόπουλος, Γιαννιτσάνης.

Το 1-0 έγινε από τον Σπυρόπουλο μετά από πάσα του Σταματάκη και ωραίο σουτ του πρώτου από τα δεξιά. Η Καλλιθέα ισοφάρισε σε 1-1 για να προηγηθεί και πάλι ο Παναθηναϊκός με τον Δώνη μετά από κόντρες στην άμυνα των φιλοξενούμενων που εκμεταλλεύτηκε ο μέσος του τριφυλλιού. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε από τον Αναστασόπουλο με σουτ.

Ο Παναθηναϊκός έκανε μια αλλαγή με τον Μυρθιανό να περνάει στην θέση του Γιαννιτσάνη στο δεύτερο μέρος.