Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Οκτωβρίου 2013

Ένας Λούτσο, δε φέρνει την άνοιξη!


Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στη Λεωφόρο από τον Πανθρακικό με 2-1. Δύο αμυντικά λάθη, δύο γκολ από τους φιλοξενούμενους, δεν μπόρσε την ανατρροπή ο ΠΑΟ, που ισοφάρισε με τον Φιγκερόα! Δεν δόθηκε πέναλτι στους πράσινους!

Ηττα σοκ για τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στο 500ό παιχνίδι στην ιστορική του έδρα, με τον Πανθρακικό να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να σπάει το αήττητο σερί των πράσινων που παρέμενε «ζωντανό» από το Σεπτέμβριο του 2002.

Οι φιλοξενούμενοι, εκμεταλλεύετηκαν τα τραγικά κενά που εμφάνισαν οι πράσινοι στην άμυνά τους, «χτυπώντας» με δύο κεφαλιές από τον Ζεκίνια στο 19' και τον Ρομέου στο 75'. Ο Φιγκερόα είχε φέρει το παιχνίδι στο 1-1 με τέρμα στο 67ο λεπτό.


Παναθηναίκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Μαρινάκης (82’ Αμπεϊντ), Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Μέντες, Πράνιτς, Ζέκα, Ατζαγκούν (51’ Φιγκεόρα), Κλωναρίδης (60’ Ντίνας), Μπεργκ.

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Λαγός.

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Σαρακατσάνος, Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Κάσες (86’ Χρήστου), Ζεκίνια (79’ Χασομέρης).

Στον πάγκο: Κουτσόπουλος, Τριανταφύλλου, Πόποβιτς, Χρήστου, Καθάριος, Κατσικοκέρης.

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), Σταθόπουλος (Ηλείας)
Γήπεδο: «Απόστολος Νικολαΐδης»